Tuotenumero 4030228

Mapex Cherry Bomb Black Panther Snare - BPCW4600CNW

Cherry bomb - 14x6" kirsikkapuurunkoinen virveli

€462,00/kpl

Mapex Cherry Bomb Black Panther Snare - BPCW4600CNW

Cherry Bomb virveli on kehitetty ja optimoitu alkuperäisen Cherry Bomb-virvelin perustalta. Design Lab Cherry Bomb-virvelin keskipaksu rungo on kirsikkapuuta ja sen soittotuntuma ja sointi on vintage-henkinen, mutta toteutus ja rakenneratkaisut ovat äärimmäisen moderneja. Kirsikka on suhteellisen pehmeä puumateriaali, joka vaimentaa ylimpiä taajuksia ja rummun ominaissoundi on lämmin ja iskuääni tanakka. Yksi parhaista yksityiskohdista Black Panther -virvelirummuissa on se, miten herkästi rumpu reagoi soittajan lyöntiin. Ilmanvirtausventtiilit ovat yksi avaintekijä tähän tunteeseen ja rungon kokonaisresonanssiin. Huolellisen testausprosessin myötä jokainen Black Panther -rumpu on varustettu juuri oikealla määrällä venttiilireikiä ja tuloksena on täydellinen lyöntituntuma yhdistettynä loistavaan soundiin ja kokonaisresonanssiin.

SONIClear™-viisteet

SONIClear™-reunaviiste mahdollistaa rumpukalvon asettumisen tasaisemmin ja paremmin kosketukseen rummun rungon kanssa. Tuloksena on vahvempi ja syvempi rumpusoundi, vaivaton ja tasainen viritettävyys sekä merkittävästi laajempi viritysalue.

Cylinder drive-koneisto

Cylinder drive-mattokoneiston sisällä on koneistoa itsestään voiteleva laakeri, joka varmistaa koneiston sujuvan toiminnan. Mattokoneiston molemmilla puolilla on ”micro-lock”-teknologiaa hyödyntävät säätönupit, joten löydät virvelimaton oikean jännitteen vaivattomasti.

SONICsaver vanteet

Sonic Saver -vanteiden hieman sisäänpäin taipuva reuna ja ylimääräinen paino fokusoi rummun sointia ja tekee siitä paremmin hallittavan. Äänenpaine suuntautuu enemmän alaspäin kuin ulospäin ja tuloksena on hiukan kuivempi ja enemmän "vintage"- henkinen soundi.

Tekniset tiedot:

Koko: 14 x 6”
Runko: Kirsikkapuu
Rungon paksuus: 8 krs, 9mm
Viiste: 45° SONIClear
Ilmaventtiilit: 4 kpl
Vanteet: SONICsaver
Koneisto: Cylinder drive
Viimeistely: SAS Natural satin
Matto: Pure Sound Custom 16
Lyöntikalvo: Remo Ambassador X
Alakalvo: Remo Ambassador clear snare