Tuotenumero 4030226

Mapex Heartbreaker Black Panther Snare - BPMH460LNW

Heartbreaker - 14x6" mahonkirunkoinen virveli vahvikerenkailla

€533,00/kpl

Mapex Heartbreaker Black Panther Snare - BPMH460LNW

”Heartbreaker”-virveli on monikäyttöinen instrumentti, jonka klassinen äänimaailma ja moderni teknologia yhdistävät rustiikkisen, tummasävyisen ja juurevan rock-soundin tämän päivän orgaanisiin alternative-tyyleihin. 100% mahonkirunko vahvikerenkailla tuottaa selkeän korostuksen 150-400 Hz taajuusalueelle, josta syntyy iso ja täyteläinen virvelisoundi. Yksi parhaista yksityiskohdista Black Panther -virvelirummuissa on se, miten herkästi rumpu reagoi soittajan lyöntiin. Ilmanvirtausventtiilit ovat yksi avaintekijä tähän tunteeseen ja rungon kokonaisresonanssiin. Huolellisen testausprosessin myötä jokainen Black Panther -rumpu on varustettu juuri oikealla määrällä venttiilireikiä ja tuloksena on täydellinen lyöntituntuma yhdistettynä loistavaan soundiin ja kokonaisresonanssiin.

SONIClear™-viisteet

SONIClear™-reunaviiste mahdollistaa rumpukalvon asettumisen tasaisemmin ja paremmin kosketukseen rummun rungon kanssa. Tuloksena on vahvempi ja syvempi rumpusoundi, vaivaton ja tasainen viritettävyys sekä merkittävästi laajempi viritysalue.

Cylinder drive-koneisto

Cylinder drive-mattokoneiston sisällä on koneistoa itsestään voiteleva laakeri, joka varmistaa koneiston sujuvan toiminnan. Mattokoneiston molemmilla puolilla on ”micro-lock”-teknologiaa hyödyntävät säätönupit, joten löydät virvelimaton oikean jännitteen vaivattomasti.

SONICsaver vanteet

Sonic Saver -vanteiden hieman sisäänpäin taipuva reuna ja ylimääräinen paino fokusoi rummun sointia ja tekee siitä paremmin hallittavan. Äänenpaine suuntautuu enemmän alaspäin kuin ulospäin ja tuloksena on hiukan kuivempi ja enemmän "vintage"- henkinen soundi.

Tekniset tiedot:

Koko: 14 x 6”
Runko: Mahonki, 4ks (4mm) vahvikerenkaat
Rungon paksuus: 8 krs, 8mm
Viiste: 45° SONIClear
Ilmaventtiilit: 4 kpl
Vanteet: SONICsaver
Koneisto: Cylinder drive
Viimeistely: SAS Natural satin
Matto: Pure Sound Custom 16
Lyöntikalvo: Remo Ambassador X
Alakalvo: Remo Ambassador clear snare