Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Mapex

- Mapex-rummuissa on mainio sävy ja tarkka sointi, jollaista olen aina etsinyt rumpusetistä. Lisäksi ne ovat todella helposti viritettävät. Näin kertoo Gregg Bissonette, Mapex-rumpali mm. David Lee Rothin, Joe Satrianin, Steve Lukatherin ja Carlos Santanan yhtyeistä.

Mapex-rumpujen rungot valmistetaan useista erilaisista puulajiyhdistelmistä. Amerikkalainen vaahtera, lehmus, pähkinäpuu, kirsikkapuu ja linnunsilmävaahtera laminoidaan erilaisiksi kerrosyhdistelmiksi riippuen tavoitelluista akustisista ominaisuuksista. Valmistusprosessi on yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja edistyksellistä tietotekniikkaa. Esimerkiksi runko muotoillaan tietokoneohjatussa lämpö- ja paineprosessissa, kun taas monikerroslakkaus tehdään käsin. Rummun kantti muotoutuu osin käsityönä, osin tietokoneohjatuilla hiontakoneilla. Mapexin kokeneet käsityöläiset asentavat lopuksi metalliosat ja virittävät rummun.

Korkealuokkaisten puulaatujen ja metalliseosten lisäksi Mapex käyttää omaa kelluvaa kiinnikejärjestelmää I.T.S:aa ja Low Mass-tyyppisiä virityspesiä, jotka vaikuttavat mahdollisimman vähän rummun rungon värähtelyyn.

Black Panther-sarja on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Mapexin tähtiartistien kanssa. He ovat jakaneet vuosien varrella kertyneen tietämyksensä ja kokemuksensa näiden rumpujen suunnitteluun niin materiaalien, ominaisuuksien kuin mitoituksen ja viimeistelynkin suhteen. Näin on syntynyt ainutlaatuinen sarja ammattilaisten rumpuja, jotka näyttävät upeilta - ja soundaavat vielä paremmilta. Kaikki Black Panther-rungot ovat käsin tehdyt ja varustettu parhailla mahdollisilla metalliosilla.

Armory Series on täydellinen valikoima keikkakäyttöön suunniteltuja telineitä, jotka rakentuvat tukevista putkiosista, kaksinkertaisista jalustoista, muistilukoista ja ammattilaisen vaatimusten mukaisista säätömahdollisuuksista. Erilaiset tyyliseikat ja rumpujen viimeistelyt huomioiden Armory Hardware on saatavana kromattuna, mustana ja persoonallisena hybrid-versiona kromatuilla putkilla ja mustilla kiinnikeosilla.

MPX virvelit kehitettiin täydentämään Mapexin virvelivalikoimaa Black Panther Series-huippuvirveleiden rinnalle. MPX-virvelit täyttävät vaativan rumpalin tarpeet hyvin kohtuullisessa hintaluokassa. MPX-sarjassa on useita uusia malleja teräs-, vaahtera- ja koivurugoilla. Kaikissa MPX virveleissä on matalaprofiiliset virityspesät, vahvat teräsvanteet, täysin säädettävä mattokoneisto sekä Remo-kalvot.

Falcon on täydellinen High-end telinesarja, joka täyttää kaikki ammattirumpalin vaatimukset toiminnallisuuden ja luotettavuuden suhteen niin studiossa, kiertueilla kuin treenikämpälläkin.

Mapex on luonut kattavan rumpu- ja telinesarjan erityisesti sellaisille rumpaleille, jotka ovat valmiita siirtymään aloittelijaluokasta harppauksen ammattimaisempaan tasoon. Mars-sarjan rumpujen rungot ovat 100% koivua, ja niiden on täysin uudenlainen kanttileikkaus – SONIClear™ – myötäilee kalvon muotoa vanteen saumaan nähden ja maksimoi rungon kontaktin kalvoon. Siksi rumpu soi herkemmin ja oikea vire, soundi ja soittotuntuma ovat helposti löydettävissä. Mars Series hardware on yhteensopiva näiden settien kanssa, telineet ovat tukevia, vakaita ja saatavana sekä mustana, että krominvärisenä.

Mars Series Hardware -telineet ovat kevyitä, tukevia ja käytännöllisiä. Sarjan tukevat pedaalit sopivat kevyempiä telineitä kaipaavalle keikkasoittajalle tai parempitasoisia pedaaleita tarvitsevalle harrastajalle. Mars-sarjan telineet ovat saatavana kromattuina tai mustina.

Täysin uusi Voyager-sarja tarjoaa kaiken mitä aloitteleva rumpali tarvitsee. Rummuissa lehmusrungot ja uusitut metalliosat sekä täysin uusi tomipidike johon on myös mahdollista kiinnittää ylimääräinen symbaalipuomi. Voyager sarja toimitetaan varustettuna tukevilla Mapex 330-sarjan.

Mapex Raptor Direct Drive Pedal tarjoaa juuri sellaisen jämäkkyyden ja varmuuden, jota suoravetoiselta pedaalilta voi odottaa sekä ketjupedaalin verrattoman soittotuntuman. Ainutlaatuisen Direct Driver-mekanismin lisäksi Mapex tarjoaa tässä pedaalissa Falcon pedaalien parhaat ominaisuudet: pienikokoinen pedaalilevy, jousimekanismi sekä ainutlaatuinen vaihdettavilla vastapainoilla varustettu nuija. Näistä syntyy pedaalin mainio soittotuntuma, vaste ja monipuolisuus.

Tornado rumpusetit ja telineet valmistetaan Mapexin omassa tehtaassa huippuluokan koneiden ja asiansa osaavien ammattilaisten työn tuloksena. Tornado-rumpujen rungot ovat valikoitua lehmusviilua, tomipidikkeessä on pallonivelöity säätö ja tukevissa telineissä on kaksinkertaiset jalustaosat. Kaikissa Tornado-seteissä on puuvirveli ja mukana tulee Hi Hat- ja Crash/Ride-symbaalit.

Armory-sarja on uusin tulokas Mapexin Hybrid-Shell-konseptiin. Se on kehitetty yhdessä maailmanlaajuisen suunnittelutiimin, sekä Mapexin huippuartistien kanssa. Kehitystyön tavoitteena oli suunnitella ammattilaisen vaatimuksia vastaava setti, joka on täydessä iskussa heti tehdaspakkauksesta purettaessa. Näistä ominaisuuksista osoituksena ovat Remo-rumpukalvot, kalvon ja rungon välistä resonanssia parantavat Sonic Lear ™-viisteet, sekä ripustuksien Sonic Lear ™-vaimentimet, jotka estävät rungon värähtelyenegian siirtymistä telineisiin ja siten edistävät kunkin rummun ominaissointia .

Horizon sarja asettaa uuden standardin hintaluokassaan. Voit huoletta vertailla Horizon sarjan tarjoamia ominaisuuksia huomattavasti kalliimpien sarjojen ominaisuuksiin. Rumpujen runkomateriaalit ovat koivu ja lehmus, jotka yhdessä tarjoavat erittäin monipuolisen sointipaletin kaikkiin musiikkityyleihin. Horizon sarja on varustettu ITS-pidikkein (Isolated Tom Holder System) ja uuden 500-sarjan tukevilla telineillä. Horizon sarjan tyylikäs ulkoasu sekä upeat värivaihtoehdot kruunaavat koko paketin.

Mapex on ottanut jälleen uuden harppauksen ammattilaisrumpujen suunnittelussa - Saturn V. SONIClear™ reunaviistetyt rungot ja uusi SONIClear™ -tomikannattimet ovat vakiona kaikissa Saturn V rumpuseteissä.

Saturn V MH Exotic ja MH ovat saatavana upeasti viimeistelyinä ja varustettuna hienoilla toiminnoilla, kuten: SONIClear™ -tomikannattimet, SONIClear™ -lattiatomin jalat, minimaalisen kontaktin bassorummun koukuilla, Memory Mark™ -bassorummun jaloilla sekä kelluvalla tomikiinnikkeellä (lisävaruste). Saturn V MH Edition -rungot ovat 6-kerroksiset virvelissä ja tomeissa sekä 8-kerroksiset bassorummuissa, pohjoisamerikkalaista vaahteraa ja pähkinäpuuta, kromatuilla tai mustilla metalliosilla.

The Mapex Drum Company continues to give younger players in search of a no-nonsense approach to tuning and playing a new ready to play drum set; The Storm series. This new upper entry set not only simplifies the process of getting a great sound but it adds an entirely new style of drum finishes and hardware options.

Storm Drums: The Storm Series sets offer shallow depth toms 100% Poplar shells complete with the new SONIClear™ Bearing Edge, which increases the contact between the drumhead and shell and allows the head to sit flat on the edge. The SONIClear™ bearing edge produces a stronger and more centered pitch and makes the drums remarkably easy to tune.

Storm Series hardware is a Medium-Weight line featuring durability and versatility in an affordable selection of double braced hardware. To suit each drummers' unique style, it comes in chrome or black plated finish options.
Tuote on siirretty ostoskoriin