Tuotenumero 4030233

Mapex Shadow Black Panther Snare - BPNBW4650CXN

The Shadow - 14"x6,5" koivu/pähkinä-hybridi-runko.

€355,00/kpl

Mapex Shadow Black Panther Snare - BPNBW4650CXN

”Shadow”-virveli on soundiltaan lämmin ja mihin tahansa grooveen soveltuva hämyinen virveli. Yksi parhaista yksityiskohdista Black Panther -virvelirummuissa on se, miten herkästi rumpu reagoi soittajan lyöntiin. Ilmanvirtausventtiilit ovat yksi avaintekijä tähän tunteeseen ja rungon kokonaisresonanssiin. Huolellisen testausprosessin myötä jokainen Black Panther -rumpu on varustettu juuri oikealla määrällä venttiilireikiä ja tuloksena on täydellinen lyöntituntuma yhdistettynä loistavaan soundiin ja kokonaisresonanssiin.

SONIClear™-viisteet

SONIClear™-reunaviiste mahdollistaa rumpukalvon asettumisen tasaisemmin ja paremmin kosketukseen rummun rungon kanssa. Tuloksena on vahvempi ja syvempi rumpusoundi, vaivaton ja tasainen viritettävyys sekä merkittävästi laajempi viritysalue.

Cylinder drive-koneisto

Cylinder drive-mattokoneiston sisällä on koneistoa itsestään voiteleva laakeri, joka varmistaa koneiston sujuvan toiminnan. Mattokoneiston molemmilla puolilla on ”micro-lock”-teknologiaa hyödyntävät säätönupit, joten löydät virvelimaton oikean jännitteen vaivattomasti.

SONICsaver vanteet

Sonic Saver -vanteiden hieman sisäänpäin taipuva reuna ja ylimääräinen paino fokusoi rummun sointia ja tekee siitä paremmin hallittavan. Äänenpaine suuntautuu enemmän alaspäin kuin ulospäin ja tuloksena on hiukan kuivempi ja enemmän "vintage"- henkinen soundi.

Tekniset tiedot:

Koko: 14 x 6,5”
Runko: Koivu/pähkinäpuu
Rungon paksuus: 7 krs, 6,85mm
Viiste: 45° SONIClear
Ilmaventtiilit: 4 kpl
Vanteet: SONICsaver
Koneisto: Cylinder drive