PRS

171 produkter

Kaikki tuotemerkit

"Guess what?" – Paul Reed Smith aloittaa keskustelun usein sanoin, "Arvaa mitä?", yleensä sitä seuraa innostunut selostus siitä, miten voidaan tehdä jostain kitarasta vieläkin parempi, joko soundiltaan tai soitettavuudeltaan! Paul Reed Smithin kitaranrakentajat ovat oppineet tämän tavan jo alusta alkaen; keksi uusi rakenneidea- testaa idea yhdellä kitaralla- testaa idea seuraavalla keikalla. Jos parannus on tarpeellinen, pidä se. Jos ei, kokeile uutta ideaa.

Kun PRS-kitarat alkujaan 80-luvulla lanseerattiin, tuli niistä heti ylistettyjä sekä muusikoiden, että ammattilehdistön keskuudessa. Soundi, käsityö ja soitettavuus saivat uuden laatuluokan ja samalla PRS:sta tuli elävä klassikko. "Emme tee asioita tietyllä tavalla vain siksi, että muutkin tekevät niin" sanoo Paul. Tähän lauseeseen kiteytyy PRS-kitaroiden syvin olemus - ne eivät muistuta vanhoja klassikkoja, ne on tehty uusiksi klassikoiksi.

Alex Lifeson, Mikael Åkerfeldt, Mark Tremonti, Marty Friedman, Fredrik Åkesson, Steve Wilson, Myles Kennedy... PRS-kitaristien käyttäjälista kasvaa jatkuvasti. Oletko sinä seuraava?

Tuoteperheet PRS

Kaikki tuotteet PRS