Tuotenumero 1902170

Vic Firth FS7A American Concept Freestyle 7A

Hickory-rumpukapulat, erikoispitkä 7A, halkaisija: .540" (1.37 cm), pituus 17" (43.18cm)

€15,90/pari

Vic Firth FS7A American Concept Freestyle

Erikoispitkä 7A-kapula pidennetyllä kaulan ohennuksella.

Freestyle on Vic Firthin uusi kapulasarja, joka on saanut innoituksensa freestyle longboard-skeittilaudoista. Freestyle-skeittarit voivat ilmaista itseään monipuolisesti ja hallitusti lautansa koko pituudelta. Vic’in Freestyle-rumpukapulat ovat peräti 17” pituiset ja niiden kaulaosan ohennus on erityisen pitkä. Kapulan kokonaispituus ja kaulaosan pituus yhdessä antavat yli kaksinkertaisten painopistealan – huikeasti enemmän ilmaisuvoimaa ja soitettavuutta yhdessä ainoassa kapulaparissa.

 

Tekniset tiedot:

Materiaali: Hikkori
Halkaisija: 0.54”/1.37cm
Pituus: 17”/43.18cm
Taper: Long
Nuppi: Hybrid
Viimeistely: Lakkaus

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.