Tuotenumero 4042691

Mapex HF1000

Falcon 1000-sarjan hihat-teline, jonka herkkä soittotuntuma ja monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät siitä ylivoimaisen hintaluokassaan

€229,00/kpl

Mapex HF1000 hihat-teline

Falcon HF1000 hihat-teline sisältää monia uniikkeja yksityiskohtia, joiden ansiosta telineen käsittely treenikämpällä, studiossa tai kiertueella on todella vaivatonta. Herkkä soittotuntuma ja monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät siitä ylivoimaisen hintaluokassaan.

HF1000-telineen irrotettavat kaksoisjalat mahdollistavat telineen kiinnittämisen toiseen bassorumpuun (adapterin avulla) ja täten telineen asettelu on helppoa, kun haluat hihat-telineen aivan toisen bassorummun pedaalisi viereen.

Voit lukita HF1000-telineen pedalboardin pikalukituksella kuljetuksen ajaksi kätevään kiinnitystelakkaan, jolloin se pysyy tiukasti paikallaan ja vältyt ylimääräisiltä vahingoilta.

Yläpellin pikalukituksen ansiosta symbaalien soittotuntuma ei muutu soiton aikana ja symbaalien irrottaminen on vaivatonta.

Telineen kumisissa jaloissa on integroidut ja kääntyvät piikit, jotka tarttuvat rumpumattoon ja täten estävät telineen liikkumisen soittosi aikana. Tämän lisäksi pedalboardissa on ruuvattavat ja säädettävät jarrupiikit.

Yksityiskohdat:

Pedalboardin korkeudensäätö: Kyllä
Yläpellin pikalukitus: Kyllä, Mapex ACF-HC
Hihat-tankojen määrä: Kaksi, lyhyt/pitkä
Taittuva pedalboard: Kyllä
Irrotettava jalat: Kyllä
Muistilukko: Kyllä