Tuotenumero 1903152

Vic Firth SSG Signature Series Steve Gadd

Steve Gadd rumpukapulat hickory, musta. Pituus 40 cm (15 3/4"), halkaisija 1,4 cm (.550")

€17,90/pari

Vic Firth SSG Signature Series Steve Gadd

Ensimmäinen aito Vic Firth nimikkokapula! Suunnittelijana grooven mestari ja elävä legenda Steve Gadd. Pitkä kaulan ohennus sekä barrel-tyylinen nuppi korostavat soittovastetta, herkkyyttä ja tuntumaa erityisesti äänitystilanteissa.

1980-luvun alussa Vic ja Steve Gadd ryhtyivät yhteistyöhön huippusalaisen projektin merkeissä: Signature-rumpukapulat. Tällaista aitoa kahden maailmanluokan artistin välistä sunnitteluprojektia ei koskaan aiemmin ollut toteutettu rumpukapuloiden valmistuksessa. Aina tähän päivään saakka jokainen signature-kapulamalli on samanlaisen paneutumisen, artistisen näkemyksen ja musikaalisuuden lopputulos. Vic Firth Signature Series tuo käsiisi todellisen artistin persoonalllisen kosketuksen!

 

Tekniset tiedot:

Materiaali: Hikkori
Halkaisija: 0.55”/1.4cm
Pituus: 15.75”/40.01cm
Taper: Long
Nuppi: Barrel
Viimeistely: Maalattu

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.