Tuotenumero 1903120

Vic Firth SDW Signature Series Dave Weckl

Dave Weckl rumpukapulat hickory, halkaisija: .560" (1,42 cm), pituus: 16,25" (41,28 cm)

€17,90/pari

Vic Firth SDW Signature Series Dave Weckl

Modernin legendan ja maailmankuulun rumpalin Dave Wecklin kapula on suunniteltu nopeaksi mutta silti sopivan voimakkaaksi. Kapula on joka suhteessa keskimittainen ja soveltuu monipuoliseen all-round musisointiin. Barrel-nuppi tuottaa laaja-alaisen symbaalivasteen.

1980-luvun alussa Vic ja Steve Gadd ryhtyivät yhteistyöhön huippusalaisen projektin merkeissä: Signature-rumpukapulat. Tällaista aitoa kahden maailmanluokan artistin välistä sunnitteluprojektia ei koskaan aiemmin ollut toteutettu rumpukapuloiden valmistuksessa. Aina tähän päivään saakka jokainen signature-kapulamalli on samanlaisen paneutumisen, artistisen näkemyksen ja musikaalisuuden lopputulos. Vic Firth Signature Series tuo käsiisi todellisen artistin persoonalllisen kosketuksen!

Tekniset tiedot:

Materiaali (varsi): Hikkori
Halkaisija: 0.56”/1.42cm
Pituus: 16.25”/41.28cm
Taper: Medium
Nuppi: Barrel
Viimeistely: Maalattu

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.