Tuotenumero 1901770

Vic Firth N7A Nova 7A Wood

Joka suhteessa pienennetty kapula edullisessa hintaluokassa.

€7,50/pari

Vic Firth N7A Nova 7A Wood

Äärimmäisen suositut Vic Firth NOVA 7A-kapulat ovat taatusti parhaat kapulat, jotka olet saanut käteesi näin edullisessa hintaluokassa.

Vic Firth Nova -rumpukapulat valmistetaan kakkoslaadun hikkoripuusta rumpaleille, jotka kaipaavat edullisempia työkaluja. Kapulat valikoidaan painon mukaan soinniltaan samankaltaisiksi pareiksi Vic Firth-teknologian avulla.

Tekniset tiedot:

Materiaali (varsi): Hikkori
Halkaisija: 1,37cm
Pituus: 39,37cm
Taper: Medium
Nuppi: Teardrop
Viimeistely: Lakkaus

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.