Tuotenumero 1900993

Vic Firth Kidsticks Pink

Laadukas hickory-kapula 5 – 8 v juniorirumpaleille.

€9,90/pari

Vic Firth Kidsticks American Classic® Pink

Vic Firth Kidsticks-rumpukapulat on mitoitettu hyvin nuorten rumpaleiden tarpeisiin. Näissä kapuloissa on lyhyempi ja ohuempi varsi kuin normaalikapuloissa, mutta ne tarjoavat kunnon soittotuntuman ja soinnin, koska ne on tehty samasta huippuluokan hikkoripuusta kuin Vicin täysimittaiset rumpukapulat.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Hikkori
Halkaisija: .520” / 1,30cm
Pituus: 13” / 33cm
Taper: Long
Nuppi: Teardrop
Viimeistely: Maalattu

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.