Tuotenumero 8130014

SAKAE CAJ-100W-BKFD Cajon

Uusi CAJ-100W cajon sarja. Saatavilla rajoitetussa mustissa ja sinisissä fade sävyissä.

€339,00/kpl

Sakaen uudet cajon-rummut rakennetaan perinteisestä poikkeavalla tavalla, joten näiden instrumenttien sointi ja ilmaisuvoima ovat poikkeukselliset. .    

Sakae CAJ-100W cajon on suunniteltu ja rakennettu alusta alkaen soitettavaksi kaikilla neljällä seinäpaneelilla – edestä, sivuilta ja takaa. Perinteisiä cajoneita vahvempi runkorakenne mahdollistaa ohuemmasta vaneriviilusta rakennetut seinäpaneelit, minkä ansiosta soinnista tulee ennenkuulumattoman runsas, sävykäs ja ilmaisuvoimainen.

Kunkin seinämän ominaisuudet on hienoviritetty omaan rooliinsa käyttämällä eri paksuisia puuviiluja ja erilaisia viilukerroksia eri seinämissä. Resonanssijouset ovat perinteisiä virvelimattoja, jotka syttyvät herkästi, soivat kirkkaasti ja sammuvat nopeasti. Resonaattorin jännitys on säädettävissä seinäpaneelin ylä- ja alapäästä. Voit esimerkiksi kiristää matalampaa päätä ja höllentää yläpäätä, jolloin saat aikaan eri sävyjä eri kohtia soittamalla. Lisäksi etupaneelissa on karhea pinnoite, joka soveltuu erityisen hyvin vispiläsoittoon.

Lippulaivamalli CAJ-100W on saanut inspiraationsa djembe-rummun rakenteesta. Ainutlaatuinen resonanssipaneeli on omaa luokkaansa, vastaavaa ei cajoneissa ole aiemmin nähty. Kaareva resonanssipaneeli on toteutettu samalla tavalla kuin rummun runko, aivan kuten rumpuvalmistajalta voi odottaa. Tuloksena todella selkeä ilmaisuvoimainen sointi ja runsas, erotteleva bassorekisteri.

CAJ-100W seuraa herkästi soittajan käsien kosketusta ja toimii erinomaisen monimuotoisena ja dynaamisena akustisena lyömäsoittimena.

 

OMINAISUUDET

Etupaneeli laminoitua puuviilua, karhennettu pinta

Sivut ja tausta laminoitua puuviilua

Ainutlaatuinen resonaattorirakenne tuottaa vahvan matalien taajuuksien toiston.

Mitat: (L x S x K): 300 mm x 300 mm x 470 mm

Paino: CAJ-100W: 5,2kg