Tuotenumero 8131010

Sakae AXP1000 Axelandor single Bass Drum Pedal

Laadukas alumiinisella polkimella varustettu bassorumpupedaali henkii tyyliä ja hienostunutta tekniikkaa. Miellyttävä soittotuntuma, kevyt ja kestävä rakenne.

€359,00/kpl

Helposti säädettävä nuijan akselimekanismi

Patentoidussa akselimekanismissa on nuijan vipuvarren liikeradalle kolme erilaista säätöä symmetrisestä ympyräkaaresta epäkeskeiseen kaareen. Tämän avulla soittotuntuma on tarkoin muunnettavissa voimakkaasta ja vakaasta herkkään ja nyansoituun. Lisäksi mukana tulevan rumpuavaimen avulla säädön voi suorittaa nuijan vipuvartta irrottamatta tai polkimen kulmaa muuttamatta.

Herkkätoiminen laakeroitu jousimekanismi

Jousen molemmat päät on kiinnitettu laakeroituun ura-akseliin. Tämä eliminoi kitkaa ja jousen ripustuksen aiheuttamia häiriöääniä. Jousen koukkuihin ja ripustusosiin kohdistuva mekaaninen rasitus vähenee, mikä lisää mekaniikan käyttöikää.

Kätevä jousen jäykkyyden säätö

Patentoidun jousimekanismin jäykkyys säädetään joko mukana tulevalla rumpuavaimella tai sormiruuvilla. Hienosäätö tapahtuu keskipulttia kiristämällä tai löysentämällä. Tämän mekanismin avulla soittovasteen säätö onnistuu vähällä vaivalla ilman lukitusruuveja ja irtoavia osia.

Irrotettava kärkilevy

Polkimen kärkilevy on siirrettävissä tai irrotettavissa, joten poljinalustan pituutta voi muokata erilaisten soittotyylien vaatimusten mukaan.

Kevyt alumiininen poljin

Alumiinista valettu poljinlevy antaa herkän soittotuntuman ja nopean vasteen. Kevyt, luja metalliseos vähnetää pedaalin kokonaispainoa tinkimättä grammaakaan vakaudesta ja vahvuudesta. 

Kaksi erilaista nuijaa

Tässä pedaalissa on vakiovarusteena sekä synteettistä seoksesta valettu nuija että perinteinen huopanuija. Molemmat nuijat ovat muodoltaan pyöreitä ja tarjoavat mainion balanssin painoa ja soundia.

Ominaisuudet:

Kaksoisketjuveto

Nuijan varren paksuus: 1/4"(Φ6.35mm)

Nuijan kulma: 45° vakioasetus / ±22.5°

Nuijan vipumekanismi säädettävissä 3 tasoon

Poljinlevy alumiinia

Vakiovarusteet: perinteinen nuijan varsi (varustettu muistilukolla), huopanuija, sormiruuvin nuppi, säätöavain