Tuotenumero 8010267

KORG Volca MODULAR Synth

Puolimodulaarinen, näppärä ja kompakti analogisyntetisaattori sekvensserillä.

€168,00/kpl

Tämä länsirannikon synteesiperinnettä edustava Volca pitää sisällään kahdeksan modulia ja 50 patchauspistettä. Sen avulla voi opetella modulaarisen synteesin perusteet Volca sarjasta tutun jouhevan käyttöliittymän ja sekvensserin kanssa.

 

 

Patchaamisen loputtomat mahdollisuudet

Volca Modularin moduuleja yhdistetään mukana tulevilla jumpperikaapeleilla lukemattomiksi eri yhdistelmiksi. Kompaktissa etupaneelissa on 50 patchauspistettä. Värikoodatut sisään- ja ulostulot helpottavat signaalitien hahmottamista ja tämän lisäksi laitteeseen on merkitty symbolein, onko kyseessä audio, CV gate tai trigger patchauspiste. Yleisesti modulaarimaailmassa nämä eri signaalit eivät säätämättä ole voimakkuudeltaan yhteensopivia, mutta Volca Modularissa kaikki signaalitasot ovat yhteensopivia modulien välillä ja samalla tämä mahdollistaa täysin ennalta-arvaamattomien ja konsensustodellisuuden vastaisten patchausten tekemisen. Laitteen mukana tulee kaksikymmentä jumpperikaapelia sekä patchpointtien ja patchaamisen pikaohje.

Kuusitoista askelinen stepsekvensseri parametriautomaatiolla

Volca Modular on semi-modulaarisen rakenteensa lisäksi varustettu Volca sarjasta tutulla stepsekvensserillä ja automaatiomahdollisuuksilla.

Kuuttatoista nappia käyttämällä nuotit voi pistää sekvenssiin step modessa tai reaaliaikaisesti nauhoittamalla. Pattern chainin avulla useamman patternin voi yhdistää 32, 64 tai jopa 256 askeliseksi kokonaisuudeksi.

Motion sequence toiminto mahdollistaa potikoiden liikkeen tallentamisen. Näin on mahdollista luoda looppeja tai tuoda lisäsävyä livesoitantaan. Muistissa on tilaa kuudelletoista sekvenssille ja soundille.

Active Step toiminnolla voi valita, mitkä sekvenssin stepeistä soivat joko niin, että hiljaiset stepit kuitenkin käydään läpi tai niin, että laite hyppää niiden yli luoden polyrytmiikkaa.

Randomizen avulla voi löytää yllättäviä luovia ratkaisuja niinä hetkinä, kun luovuuden puro ei solise.

Satunnaisuutta voi ohjata niin nuotteihin, aktiivisiin steppeihin kuin hienovireeseen.

Kaksi uutta sekvenssin etenemismuotoa

Tarjolla on kaksi uutta sekvenssin etenemismuotoa: bounce, jossa sekvenssiä soitetaan edestakaisin, ja stochastic sequence mode joka etenee sekvenssissä vasemmalta oikealle vaihdellen satunnaisesti kulkusuuntaa.

Edistyksellisiä skaaloja ja hienovirettä

Vaikka Volca Modular on sydämeltään länsirannikon synteesiperinteen edustaja, on sillä mahdollista tehdä vähemmän tyypillisiäkin ratkaisuja. Neljätoista eri skaalaa mukaan lukien perinteinen länsimainen tasavire. Myös perusäänen voi määritellä, joten kaikki skaaloja voi soittaa eri perusäänen pohjalta.

Hienovireen eli micro tuningin avulla jokaisen nuotin sävelkorkeus on myös määriteltävissä erikseen.

Soitettavuus edellä

Liitännät mahdollistavat synkronoidun soiton ja Volca Modularin ohjaamisen ulkoisilla laitteilla

Sync sisään- ja ulostulon avulla Volca Modular on helppo liittää toiseen Korg laitteeseen muista Volcista Minilogueen, Monologueen, Prologueen tai Electribe-sarjan laitteisiin SQ-1:tä unohtamatta.

CV sisääntulo on TRS mini stereo jakki, johon voi ohjata kaksi signaalia. Vasen kanava ottaa vastaan 5V signaalia ja oikea 1V/oktaavi signaalia jonka Volca Modular muuntaa sisäisesti sävelkorkeus CV:ksi. Nämä signaalit voi tietenkin myös patchata ohjaamaan laitteen moduuleja.

Patchaa missä vain

Kompakti koko, patterivirtamahdollisuus ja sisäinen kaiutin takaavat käytön kaikissa tilanteissa.

Specifications:

  • Keyboard: Multi touch Keyboard / Step key
  • Synthsizer: Type: Analog synthesis, Maximum Polyphony: 1, Structure: 2 VCO (Triangle), 2 EG, 2 LPG, digital effect.
  • Sequencer: 1 part, 16 steps, 8 recording patterns
  • Connectors: Audio Output: Headphones (3.5mm stereo mini jack), Sync: Sync In (3.5mm monaural mini jack, Maximum input level: 20V), Sync Out (3.5mm monaural mini jack, Maximum Output level: 5V), Control In: CV-IN jack (TRS mini phone jack)
  • Power: Power supply: AA alkaline battery ×6, AA nickel-metal hydride battery ×6 or AC adapter “KA-350” (optional), Battery Life: Approximately 10 hours (using alkaline batteries)
  • Accessories: (sold separately): AC adapter (KA-350), SEQUENZ CB-4VOLCA hard shell case, SEQUENZ CC-VOLCA soft shell case, SQ-CABLE-6 sync cale
  • Dimensions: (W x D x H): 193 × 115 × 39 mm / 7.61 x 4.54 x 1.54 inches
  • Weight: 377 g / 0.83 lbs (Excluding batteries)
  • Others:Included Items: AA alkaline battery ×6 (for verifying operation), Sync cable, Pin cable for patching 1 set, Module reference sheet