Tuotenumero 3017743

Hagstrom UltraMax Golden Eagleburst

Pidemmällä 25,5” skaalalla varustettu Ultra Max upealla golden eagleburst-viimeistelyllä

€649,00/kpl

Hagström Ultra Max Golden Eagleburst

Ultra Swede lanseerattiin menestyksekkäästi vuonna 2007 ja Ultra-mallit ovat kuuluneetkin Hagström-katalogiin siitä lähtien. Kitaristit, jotka etsivät kohtuuhintaista, helpposoittoista, mutta laadukasta instrumenttia ovat ottaneet tämän mallin omakseen. Hagströmin suunnittelutiimiltä on nyt vihdoin tullut Ultra Max, eli kaikin puolin paranneltu Ultra-malli. Ultra Max jatkaa tutulla kaavalla, eli hieman pienemmällä rungolla, mutta nämä Max-versiot on varustettu kauniilla vaahterakannella, sekä 25,5" skaalalla.

Kaikissa Ultra Max-kitaroissa on Custom 60 Humbucker-mikrofonit, jotka tuottavat paljon ulostulotehoa ja atakkia. Molemmille mikrofoneille on oma volume-säätimensä ja yksi master-sävysäätö säätää molemmat mikrofonit, sekä kelanpuolitukset.

Tärkeä Ultra Max-ominaisuus on tietenkin pitempi (25,5") skaala, joka antaa kitaralle tiukemman soittotuntuman myös drop-vireitä käytettäessä.

H-Expander™-kaularauta

Kaikkien Hagström sähkökitara-ja bassokaulojen sisällä kulkee patentoitu H-Expander™-kaularauta. H-Expander™-kaularauta jännittyy kaulan molemmista päistä ja jännitys kulkee läpi koko kaulan pituuden. Tämän jäykän, mutta kevytrakenteisen kaularaudan ansiosta Hagström-soittimien kaulat ovat ohuita ja kielten korkeus matala. H-Expander™-kaularauta ei vain tarjoa äärimmäistä kaulan vakautta, vaan se myös vaikuttaa Hagströmin ainutlaatuiseen soundiin. Pidempi sustain ja ainutlaatuinen atakki ovat joitain sellaisia äänellisiä ominaisuuksia, jotka ovat H-Expander™-kaularaudan ansiota.

Resinator™-otelauta

Resinator™-otelaudat on valmistettu puukomposiittimateriaalista, joka on tiheämpää, vakaampaa ja vahvempaa kuin mikään tavallinen puutuote. Nämä ominaisuudet mm. eliminoivat ns. kuolleita kohtia otelaudalta. Resinator™-otelauta tuottaa todella selkeän soundin, joka muistuttaa hieman ebenpuuta, mutta ilman minkäänlaisia ebenpuuhun liittyviä ongelmia. Resinator™-otelaudat ovat merkittävä osa Hagstrom-soundia.

Tekniset tiedot:

Runko: Mahonki, loimuvaahtera kansi
Kaula: Mahonki, set neck, Ultraslim “D”-profiili
Kaularauta: H-Expander™
Otelauta: Resinator™
Skaala: 25,5”
Nauhat: 22 Medium jumbo
Radius: 15”
Satula: GraphTech Black Tusq XL
Mikrofonit: 2 x 60 AlNiCo-5 Humbucker
Elektroniikka: 2 x Volume Control (R/C Circuit), 1 x Tone Control, jossa kelanpuolitus
Talla: Long Travel Tune-O-Matic
Virityskoneisto: Hagstrom 18:1
Väri: Golden Eagle Burst

 

Hagström

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.