Hagstrom

83 tuotetta

Kaikki tuotemerkit

Vuonna 1958 ruotsalainen Hagström alkoi valmistaa sähkökitaroita. Ensimmäiset kitarat päällystettiin kimaltavalla helmiäis-selluloidilla, soveltaen kekseliäästi aiemmin harmonikkojen tuotannossa käytettyä materiaalia. Vuosien varrella Hagströmin kitaravalikoima laajeni puoliakustisilla Viking- ja Jimmy-malleilla, bassokitaroilla - joista legendaarisin on 8-kielinen - sekä Hagströmin lippulaivamalleilla Swede ja Super Swede. Hagström valmisti myös akustisia ja klassisia kitaroita 70-luvun alussa. Tuotanto päätyttyä Ruotsisa v. 1983, Hagström-kitaroista tuli välittömästi keräilykohteita, joita soittajat kautta maailman rakastavat ja kunnioittavat yhä edellen.

Vuonna 2004 Hagström-soittimien tuotanto käynnistyi uudelleen. Kaikki uudet mallit noudattavat perinteisiä valmistustapoja. Valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ja osat tulevat alan arvostetuimmilta toimittajilta ja niistä syntyvät aitoa Hagströmin perinteistä laatua ja sointia kunnioittavat soittimet. Nämä upeat instumentit näyttävät ja kuulostavat lähes samalta kuin alkuperäiset esikuvansa.

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.

Tuoteperheet Hagstrom

Kaikki tuotteet Hagstrom