Tuotenumero 3024071

Hagstrom Swede Mk3 Mandarin Burst

Klassisen Hagstrom Swede mallin uudelleentuleminen

€1076,00/kpl

Hagstrom Swede MkIII Mandarin Burst

Edistyksellinen klassikko uuden soittajasukupolven tarpeisiin.

Uusi Swede-malli saattaa nopeasti katsottuna näyttää siltä, että siihen ei ole tehty juurikaan päivityksiä. Totuus on kuitenkin toinen. Hagström-tiimi on käyttänyt valtavan määrän aikaa ja vaivaa kehitystyöhön hukkaamatta Hagströmin sielua ja ulkonäköä. Swede-mallin uusi kaksiosainen mahonkirunko upealla vaahterakannella, puolitettavat Lundgren Design AlNiCo No2-mikrofonit ja lyhyempi skaala yhdessä tuottavat pitkän sustainin ja ilmaisuvoimaisen sekä tasapainoisen soundin.

Uuden kaulaliitosmuotoilun avulla pääsy kaikkein korkeimmille nuoteille on helppoa ja täysin uudet virityskoneistot pitävät Sweden jämäkästi vireessä.

H-Expander™-kaularauta

Kaikkien Hagström sähkökitara-ja bassokaulojen sisällä kulkee patentoitu H-Expander™-kaularauta. H-Expander™-kaularauta jännittyy kaulan molemmista päistä ja jännitys kulkee läpi koko kaulan pituuden. Tämän jäykän, mutta kevytrakenteisen kaularaudan ansiosta Hagström-soittimien kaulat ovat ohuita ja kielten korkeus matala. H-Expander™-kaularauta ei vain tarjoa äärimmäistä kaulan vakautta, vaan se myös vaikuttaa Hagströmin ainutlaatuiseen soundiin. Pidempi sustain ja ainutlaatuinen atakki ovat joitain sellaisia äänellisiä ominaisuuksia, jotka ovat H-Expander™-kaularaudan ansiota.

Resinator™-otelauta

Resinator™-otelaudat on valmistettu puukomposiittimateriaalista, joka on tiheämpää, vakaampaa ja vahvempaa kuin mikään tavallinen puutuote. Nämä ominaisuudet mm. eliminoivat ns. kuolleita kohtia otelaudalta. Resinator™-otelauta tuottaa todella selkeän soundin, joka muistuttaa hieman ebenpuuta, mutta ilman minkäänlaisia ebenpuuhun liittyviä ongelmia. Resinator™-otelaudat ovat merkittävä osa Hagstrom-soundia.

 

Tekniset tiedot:

Runko: Kaksiosainen mahonkirunko, vaahterakansi
Kaula: Mahonki
Kaularauta: H-Expander™
Otelauta: Resinator™
Skaala: 24,75”
Nauhat: 22 Medium jumbo, stainless steel
Radius: 14,4”
Satula: GraphTech Black Tusq XL
Mikrofonit: Lundgren Design AlNiCo-2 No2
Elektroniikka: 2 x Volume, 2 x Tone, kelanpuolitus ja kolmeasentoinen mikrofonikytkin
Talla: Long Travel Tune-O-Matic
Virityskoneisto: Hagstrom 19:1
Väri: Mandarin burst

 

Hagström

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.