Tuotenumero 3024674

Hagstrom Super Swede Mk3 XSOP

Ikonisen Hagstrom Super Swede-mallin uudelleen tuleminen

€1076,00/kpl

Hagstrom Super Swede MkIII X-tra Special Old Plate

Edistyksellinen klassikko uuden soittajasukupolven tarpeisiin.

Pidemmällä 25,5” skaalalla varustetun Super Sweden korkeampi kielien jännitys tuottaa selkeän ja harmonisesti rikkaan soundin, jossa on erittäin jämäkkä alarekisteri. Kaulapositiossa oleva Lundgren Design AlNiCo-2-mikrofoni ja tallapositiossa oleva Lundgren Design AlNiCo-5- on yhdistetty huolellisesti ja ne tarjoavat soittajalle todella laajan valikoiman soundivaihtoehtoja.

Uuden kaulaliitosmuotoilun avulla pääsy kaikkein korkeimmille nuoteille on helppoa ja täysin uudet virityskoneistot pitävät Sweden jämäkästi vireessä.

H-Expander™-kaularauta

Kaikkien Hagström sähkökitara-ja bassokaulojen sisällä kulkee patentoitu H-Expander™-kaularauta. H-Expander™-kaularauta jännittyy kaulan molemmista päistä ja jännitys kulkee läpi koko kaulan pituuden. Tämän jäykän, mutta kevytrakenteisen kaularaudan ansiosta Hagström-soittimien kaulat ovat ohuita ja kielten korkeus matala. H-Expander™-kaularauta ei vain tarjoa äärimmäistä kaulan vakautta, vaan se myös vaikuttaa Hagströmin ainutlaatuiseen soundiin. Pidempi sustain ja ainutlaatuinen atakki ovat joitain sellaisia äänellisiä ominaisuuksia, jotka ovat H-Expander™-kaularaudan ansiota.

Resinator™-otelauta

Resinator™-otelaudat on valmistettu puukomposiittimateriaalista, joka on tiheämpää, vakaampaa ja vahvempaa kuin mikään tavallinen puutuote. Nämä ominaisuudet mm. eliminoivat ns. kuolleita kohtia otelaudalta. Resinator™-otelauta tuottaa todella selkeän soundin, joka muistuttaa hieman ebenpuuta, mutta ilman minkäänlaisia ebenpuuhun liittyviä ongelmia. Resinator™-otelaudat ovat merkittävä osa Hagstrom-soundia.

 

Tekniset tiedot:

Runko: Kaksiosainen mahonkirunko, vaahterakansi
Kaula: Mahonki
Kaularauta: H-Expander™
Otelauta: Resinator™
Skaala: 25,5”
Nauhat: 22 Medium jumbo, stainless steel
Radius: 14,4”
Satula: GraphTech Black Tusq XL
Mikrofonit: Lundgren Design AlNiCo-5 No5 (kaula), Lundgren Design AlNiCo-2 No2 (talla)
Elektroniikka: 2 x Volume, 2 x Tone, kelanpuolitus ja kolmeasentoinen mikrofonikytkin
Talla: Long Travel Tune-O-Matic
Virityskoneisto: Hagstrom 19:1
Väri: X-tra special old plate

 

Hagström

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.