Tuotenumero 3019170

Hagstrom Alvar Swedish Frost

Viking-mallin pikkuveli tyylikkäällä Swedish frost-viimeistelyllä

€735,00/kpl

Hagström Alvar Swedish Frost

Hagströmin semi-hollowbody pienemmässä koossa. Alvar tarjoaa saman soundimaailman kuin isoveljensä Viking, mutta pienemmässä paketissa.

Alvar koostuu ohuesta, mutta monikerroksisesta vaahteravanerirungosta, sekä vaahterakaulasta. Tämä yhdistelmä tuottaa nopean atakin lisäksi mukavan määrän sustainia. Kaksi laadukasta HJ-50-mikrofonia täydentää paketin.

H-Expander™-kaularauta

Kaikkien Hagström sähkökitara-ja bassokaulojen sisällä kulkee patentoitu H-Expander™-kaularauta. H-Expander™-kaularauta jännittyy kaulan molemmista päistä ja jännitys kulkee läpi koko kaulan pituuden. Tämän jäykän, mutta kevytrakenteisen kaularaudan ansiosta Hagström-soittimien kaulat ovat ohuita ja kielten korkeus matala. H-Expander™-kaularauta ei vain tarjoa äärimmäistä kaulan vakautta, vaan se myös vaikuttaa Hagströmin ainutlaatuiseen soundiin. Pidempi sustain ja ainutlaatuinen atakki ovat joitain sellaisia äänellisiä ominaisuuksia, jotka ovat H-Expander™-kaularaudan ansiota.

Resinator™-otelauta

Resinator™-otelaudat on valmistettu puukomposiittimateriaalista, joka on tiheämpää, vakaampaa ja vahvempaa kuin mikään tavallinen puutuote. Nämä ominaisuudet mm. eliminoivat ns. kuolleita kohtia otelaudalta. Resinator™-otelauta tuottaa todella selkeän soundin, joka muistuttaa hieman ebenpuuta, mutta ilman minkäänlaisia ebenpuuhun liittyviä ongelmia. Resinator™-otelaudat ovat merkittävä osa Hagstrom-soundia.

Tekniset tiedot:

Rungon malli: Double Cutaway Semi-Hollow Body
Kansi: Muotoiltu vaahterakansi
Kaula: Vaahtera
Kaulan profiili: Ohut ”D”
Kaularauta: H-Expander™
Otelauta: Resinator™
Skaala: 24.75” (628.65mm)
Nauhat: 22 Medium jumbo
Radius: 15”
Satula: GraphTech Black Tusq-satula/ 43mm
Mikrofonit: 2 x HJ-50 AlNiCo-5
Elektroniikka: 2 x volume, 2 x tone, 3-asentoinen mikrofonikytkin
Talla: Long Travel Tune-O-Matic
Kieltenpidin: Hagstrom Trapeze
Virityskoneisto: Hagstrom 18:1
Väri: Swedish frost

 

Hagström

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.