Tuotenumero 3070217

Hagstrom Siljan II Grand Auditorium-CE Tobacco SB

Siljan Grand Auditorium II, soololovella varustettu elektroakustinen kitara tobacco sunburst-viimeistelyllä

€499,00/kpl

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Tobacco Sunburst

Hagströmin akustiset kitarat ovat syntyneet Ruotsin Taalainmaan soitin- ja käsityöläiskulttuurin innoittamina. Näiden taitojen perustalle myös Albin Hagström loi yritystoimintansa Taalainmaalla vuonna 1925. Hagströmin akustisten kitaroiden mallinimet viittaavatkin Taalainmaan ja Hagströmin yhteiseen perinteeseen ja historiaan.

Siljan II -malleissa käytetään korkealaatuista Sitka-kuusta kitaroiden kansipuuna ja mahonkia sivuissa- ja pohjissa. Tämä materiaaliyhdistelmä tuottaa lämpimän, pyöreän ja tasapainoisen soundin, joka vain paranee ajan myötä. Sitka-kuusta pidetään yhtenä arvostetuimmista kuusipuulajeista, joka on peräisin Pohjois-Amerikan länsirannikolta. Äänellisesti se tunnetaan hieman voimakkaammasta soinnistaan ja se reagoi poikkeuksellisen hyvin plektran kosketukseen.

Fishman ISYS+ 301-etuaste

Kaikki Hagstromin elektroakustiset soittimet on varustettu Fishmanin ammattitasoisella ISYS 301 Plus -esivahvistimella ja Sonicore-transducer-järjestelmällä. Edistyneet ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu automaattinen kromaattinen viritysmittari ja vaiheen säätö tarjoavat täydellisen tuen Hagstromin ainutlaatuiselle akustiselle äänelle.

Resinator™-otelauta

Resinator™-otelaudat on valmistettu puukomposiittimateriaalista, joka on tiheämpää, vakaampaa ja vahvempaa kuin mikään tavallinen puutuote. Nämä ominaisuudet mm. eliminoivat ns. kuolleita kohtia otelaudalta. Resinator™-otelauta tuottaa todella selkeän soundin, joka muistuttaa hieman ebenpuuta, mutta ilman minkäänlaisia ebenpuuhun liittyviä ongelmia. Resinator™-otelaudat ovat merkittävä osa Hagstrom-soundia.

Tekniset tiedot:

Sivut ja pohja: Mahonki
Kansi: Kokopuu kuusi
Kaula: Mahonki
Otelauta: Resinator™
Nauhat: 20 Medium jumbo
Radius: 15”
Etuaste: Fishman Presys-II
Mikrofoni: Fishman S-Core
Elektroniikka: Volume, Bass, Treble, vaiheenkääntö, viritysmittari
Virityskoneisto: Hagstrom Design 18:1
Väri: Tobacco sunburst

 

Hagström

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.