Tuotenumero 3071410

Hagstrom Mora II Concert-CE

Siljan Mora II Concert CE, soololovella varustettu elektroakustinen kitara Natural Mahogany Gloss-viimeistelyllä

€520,00/kpl

Hagström Mora II Concert CE

Hagströmin akustiset kitarat ovat syntyneet Ruotsin Taalainmaan soitin- ja käsityöläiskulttuurin innoittamina. Näiden taitojen perustalle myös Albin Hagström loi yritystoimintansa Taalainmaalla vuonna 1925. Hagströmin akustisten kitaroiden mallinimet viittaavatkin Taalainmaan ja Hagströmin yhteiseen perinteeseen ja historiaan. Hagströmin Mora II-sarjan soittimet ovat valmistettu kokonaisuudessaan mahongista. Kokopuinen mahonkikansi on liitetty yhteen mahonkisen pohjan sekä sivujen kanssa ja tuloksena on todella silmiä hivelevän kaunis instrumentti. Kokomahonkisen kitaran soundi on tyypillisesti hieman keskiäänivoittoinen ja jokainen soittamasi nuotti erottuu selkeästi. Tällainen äänellinen leima on usein hyvinkin suosittu valinta sormilla soittavalle kitaristeille.

Fishman ISYS+ 301-etuaste

Kaikki Hagstromin elektroakustiset soittimet on varustettu Fishmanin ammattitasoisella ISYS 301 Plus -esivahvistimella ja Sonicore-transducer-järjestelmällä. Edistyneet ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu automaattinen kromaattinen viritysmittari ja vaiheen säätö tarjoavat täydellisen tuen Hagstromin ainutlaatuiselle akustiselle äänelle.

Resinator™-otelauta

Resinator™-otelaudat on valmistettu puukomposiittimateriaalista, joka on tiheämpää, vakaampaa ja vahvempaa kuin mikään tavallinen puutuote. Nämä ominaisuudet mm. eliminoivat ns. kuolleita kohtia otelaudalta. Resinator™-otelauta tuottaa todella selkeän soundin, joka muistuttaa hieman ebenpuuta, mutta ilman minkäänlaisia ebenpuuhun liittyviä ongelmia. Resinator™-otelaudat ovat merkittävä osa Hagstrom-soundia.

Tekniset tiedot:

Sivut ja pohja: Mahonki
Kansi: Kokopuinen mahonki
Kaula: Mahonki
Otelauta: Resinator™
Nauhat: 20 Medium jumbo
Radius: 12”
Etuaste: Fishman Presys-II
Mikrofoni: Fishman S-Core
Elektroniikka: Volume, Bass, Treble, vaiheenkääntö, viritysmittari
Virityskoneisto: Hagstrom Design 18:1
Väri: Natural mahogany

 

Hagström

Hagström kitarat ovat legendaarisia ja soittajien rakastamia soitettavuutensa, kauneutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Uudet Hagström-kitarat kunnioittavat perinteitä ja hyödyntävät uusia ainutlaatuisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka tuovat Hagströmin ylpeästi uudelle vuosituhannelle.