Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Sterling By Music Man

Sterling by Music Man on Music Man-tuoteperheen uusi jäsen. Tämä virallinen tavaramerkki pitää sisällään kaikki klassiset Music Man-instrumenttien suunnitteluratkaisut.

Tuotesarja tarjoaa korkelauokkaisia soittimia keskihintaluokassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä. että aito Music Man -basso tai -kitara on nyt sekä ammattilaisten että uransa alussa olevien soittajien ulottuvilla. Sterling by Music Man on merkki laadusta ja soittimesta, joka täyttää kaikki odotuksesi ja musikaaliset tarpeesi.

SILO3 Series

SUB-sarja asettaa sähkökitaroiden ja -bassojen hinta/laatushteen sekä soitettavuuden täysin uudelle tasolle. Nämä instrumentit ovat aloittelevan soittajan ensimmäiseksi instrumentiksi aivan omaa luokkaansa mutta sopivat myös mainiosti täydentämään vaativammankin soittajan instrumenttiarsenaalia. Kaikki kolme soitinta perustuu Music Man alkuperäismalleihin; Stingray, Axis & Silhouette. Nämä kolme soitinmallia ovat tuttuja huippuartistien soittamana maailman suurimmilla konserttiareenoilla sekä klassikkoalbumeilla.

AX3 Series

AX3-sarjan kitarat perustuvat Music Manin klassikkomalliin Axis, joka on erityisesti tuttu rock-, hard rock- ja metalliympyröistä. Täyspuisessa rungossa on upea loimuvaahterakansi. Kitarassa kaksi suoraan runkoon kiinnitettyä tehokasta humbucker-mikrofonia, jotka takaavat soivan sustainin ja tuhdin soundin- Lisäksi 5-asentoinen kytkin, jonka avulla löydät kaikki soundit ja sävyt kantripikkauksesta tykkiin särövalliin. Helpposoittoisessa vaahterakaulassa on esi-isänsä mukaisesti hieman epäsymmetrinen muotoilu.

RAY Series

Stingray on haluttu klassikko joka ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Tämä basso on saatavana 4 ja 5-kielisenä ja sen tanakka omaperäinen soundi on kuten esikuvassaan. Humbucker-mikrofoni ja aktiivinen etuvahvistin mahdollistavat monipuoliset soundit aggressivisesta rockpöhinästä kevyempiin pop- ja jazz tyyppisiin soundeihin. Rock Hard Maple-vaahterakaula on kiinnitetty runkoon kuudella ruuvilla optimaalisen soinnin aikaansaamiseksi. Jos haet bassoa jolla taittuu kaikenlainen musiikki, tämä saattaa hyvinkin olla sinun valintasi!

AX Series

AX-sarja tarjoaa kaiken sen mitä oikea kitarasankari tarvitsee. Lehmusrunko ja loimuvaahterakansi. Vaahterakaula ja ruusupuuuotelauta jossa 22 nauhaa ja 25½"-skaala. Lisäksi kaula on alkuperäisen esikuvansa mukaan epäsymmetrisen muotoinen joka ei ainoastaan tee kaulasta helpposoittoista, mutta se myös tekee kaulasta ohuemman tuntuisen kuin se todellisuudessa on. Lukittavat virittimet ja Music Man Vintage Hard Tail talla. 2 kpl Sterling Zebra humbucker mikrofonia ja 3-asentoinen mikrofonikytkin. Sterling by Music Man Gigbag sisältyy hintaan.

Sterling By Music Man LK100 perustuu Music Man Luke III-malliin, mutta kantaa lompakkoystävällisempää hintalappua. Originaalin tavoin, tässä kitarassa on aktiivinen etuvahvistin, joka antaa push/push-potikan kautta mukavan boostin tarvittaessa. Kaulassa on sama kevyt ”V”-muoto ja otelaudan radius on 12”, miellyttävä, helpposoittoinen mutta ei liian ohut. Mikkeinä Sterling By Music Man-setti. Talla on Sterling By Music Man-design vintage tremolo, joka yhdessä lukittavien virittimien kanssa tarjoaa kaiken hillitystä vibratosta huikeisiin syöksypommituksiin. Mukana tukeva pehmustettu gigbag.

JP-Series perustuu huippusuosittuun signature-malliin jonka Music Man som esitteli v. 2000. Kuten originaalimallissa, herkästi soiva runko on lehmusta ja ruusupuuotelaudalla varustettu kaula vaahteraa. JP100D-malleissa on tyylikäs vaahterakansi ja DiMarzio-mikit, JP60-malleissa puolestaan Sterling By Music Manin omat humbuckerit. Valitsitpa kumman mallin tahansa, soittimesi on kitarasankarin arvon mukainen. Vakiovarusteena Sterling By Music Man gigbag.

JP70

Nyt tämä kovasti odotettu kitara on saatavilla! Viimeinkin Petruccin klassikko 7-kielinen Music Man-kitaramalli kaikkien kukkarolle sopivaan hintaan. Kuten esikuvassaan, myös tässä mallissa on täsmällinen vibrakoneisto, lukittavat virittimet ja tehokkaat keraamiset mikrofonit.

Music Man Stingray on yksi suurista bassomaailman klassikoista ja nyt tämä ikoni on yhä useampien ulottuvilla. Runko on yhdestä suosaarnipalasta, joka antaa tälle puulajille tyypillisen, eritysesti bassolle sopivan tuhdin perussoinnin. Kaula on vaahteraa ja otelauta viimeistelystä riippuen joko vaahteraa tai ruusupuuta. Mikki on Music Man Humbucker alnico-navoilla ja elektroniikka tietenkin aktiivinen. RAY-basso on saatavana 4- ja 5-kielisenä ja mukana tulee Sterling By Music Man gigbag.

Classic Active-sarjan bassot ammentavat ominaisuutensa 70-luvun Music Man Stingray bassoista. 2-alueinen aktiivinen EQ, muotoilematon, ilman viisteitä oleva runko ja kaunis kellertävänsävyinen vaahterakaula joko ruusupuu- tai vaahteraotelaudalla väristä riippuen. Jos etsit kohtuuhintaista bassoa vanhan liiton asenteella ja meiningillä – se on tämä!

Tuote on siirretty ostoskoriin