Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

QSC Systems

 • 4-kanavainen, D-luokan päätevahvistin - 4 x 100W 8 ohm
  €1095,00 /kpl
  (€883,06 alv 0)
  Tuoteno: 1392048

Q-Sys™ Integroitu järjestelmäalusta

Järjestelmäalusta joka muuttaa täysin audiojärjestelmien suunniteltavuuden.

Q-Sys™ on täysin integroitu järjestelmä, joka sisältää kaiken sisääntulon ja kaiuttimesta kuuluvan äänen välillä. Q-Sys ohjaa, reitittää, käsittelee ja antaa työkalut äänen testaukseen, tarkkailuun ja ohjaukseen. Järjestelmä on alusta asti rakennettu IT-ystävälliseksi ja avoimeksi, joten Q-Sys ei rajoita vaan mahdollistaa hyvinkin erilaisten järjestelmien rakentamisen.

Vaikka Q-Sys toimii parhaiten QSC:n kaiuttimien ja vahvistimien kanssa, on myös mahdollista käyttää muiden valmistajien tuotteita järjestelmän osana. Erilaisten kaiuttimien toiston hallinta onnistuu helposti.

 • Skaalattavuus - Q-Sys on tehokas kaikissa kokoonpanoissaan, mutta se on myös skaalattavissa tarpeen mukaan. Laajennukset ovat helppoja lisättävien korttien ja I/O kehikoiden avulla.
 • Tulevaisuus - Q-Sys Core on käytännössä Intel ® serveri jossa pyörii vakaa Linux ohjelmisto. Q-Sys hyödyntää IT-alalla tapahtuvaa kehitystä ja tarjoaa suuren laskentanopeuden, mikä puolestaan takaa erinomaisen suorituskyvyn.
 • Redundantti - Q-Sys on kahdennettavissa tarpeen mukaan, pienemmissä osissa tai koko järjestelmänä.
 • Suorituskyky – QSC tunnetaan loistavasta äänenlaadusta ja tehokkaista komponenteistaan.
 • Turvallisuus - Q-Sys on muokattavissa siten että vain tiettyihin alueisiin sallitaan pääsy loppukäyttäjälle ja vastaavasti esimerkiksi huolto- ja muutostoimenpiteitä voidaan tehdä tarvittaessa etäyhteydellä.
 • Verkko - Muut vastaavat järjestelmät käyttävät Layer 2 verkkoja mutta Q-Sys käyttää samaa Layer 3 verkkoa kuin normaalit IP-pohjaiset laitteet.
 • Käyttäjäystävällisyys - Yksinkertainen käyttöliittymä kaikkia ohjelmointitoimia varten. Järjestelmäasetuksia voidaan ohjelmoida esimerkiksi Apple iPhone tai iPad joilla päästään käsiksi haluttuihin järjestelmän osiin.
 • Luotettavuus - QSC on valmistanut audiolaitteita yli 40 vuotta, Q-Sys'iin voi luottaa kriittisissäkin toiminnoissa. Q-Sys on uusi näyttö QSC:n huippulaadusta ja teknisestä osaamisesta.
 • Tuki - QSC:n maailmanlaajuinen tukiverkosto on valmis auttamaan sinua 24/7 ympäri vuorokauden.

AcousticCoverage™ on kustannustehokas asennuskaiutin kohteisiin, jossa taustamusiikin ja puheäänen toisto ovat tärkeimmät tavoitteet esimerkiksi toimistorakennuksissa, julkisisissa tiloissa ja liikenneterminaaleissa.

AcousticDesign™ surface loudspeakers offer a variety of models specifically tailored for demands of higher fidelity applications. Designed for clarity and presence, these loudspeaker systems deliver pristine audio reproduction for installations requiring a refined audio experience. Models ship complete with the award winning X-Mount™ system and weather input cover.

Acoustic Design Ceiling Series-kaiuttimissa erinomainen äänenlaatu ja hyvä suuntaavuuden hallinta ovat näiden 2-tiekaiuttimien tavaramerkki ja ne ovat kotonaan kaikenlaisissa yleisissa tiloissa - hotelleissa, ravintoloissa, lentoasemilla jne.

Tehokas ja monikäyttöinen 2-tie kokoäänikaiutin (2" puhekela) 1" kompressiosdriverilla. Speakon-liittimet ja 35mm teline/jalustakiinnike.

ISIS WideLine on kompakti Line Array -kaiutinjärjestelmä teattereihin, konserttisaleihin, kongressitiloihin sekä yökerhoihin. Erittäin leveä vaakadispersio: 140º. ISIS WideLine on yhteensopiva muiden ISIS-sarjan kokoäänikaiuttimien ja subwoofer-kaiuttimien kanssa.

ILA

Line array on nykyisin tavanomainen kaiutinratkaisu suuremmissa live-konserteissa ja kiinteissä saliäänijärjestelmissä. WL2082-i Installation Line Array (ILA) on QSC:n uusi huippuluokan kaiutinjärjestelmä ennennäkemättömän edullisessa hintaluokassa.

Tehokkaat subwooferit ei-ripustettavaan käyttöön. Täydellinen ratkaisu esimerkiksi Wideline Line-järjestelmään.

The SPA Series amplifiers from QSC are four half rack 1U, convection cooled power amplifiers delivering two or four channels of up to 200 watts per channel into 4Ω and 8Ω. These amplifiers can also be bridged to supply up to 400 watts into 4Ω and 8Ω, and up to 350 watts into 70V or 100V loads making them extremely flexible for Low-Z or High-Z applications. Utilizing an advanced Class-D amplifier design and Universal Power Supply the SPA Series are amazingly efficient allowing them to be convection cooled and are ENERGY STAR qualified with quiet auto-ramp standby functionality. The SPA Series amplifiers are housed in an unobtrusive black painted 1/2 RU chassis with unique mounting hardware enabling rack, table and wall mounting capabilities.

QSC ISA Installed System Amplifiers on suunniteltu kiinteisiin asennuksiin. 3 matalaohmista mallia. 3 ”T”-versiota sekä matalaohmiseen kuormaan että 25V, 70V ja 100V linjaan. 2dB:n portain toimivat sisääntuloherkkyyden säädöt sijoitettu takapaneeliin asiattoman käytön estämiseksi. DataPort V2 liitäntä DPV2-yhteensopiville prosessorimoduleille. Päälle/pois-kytkettävät limitterit. Low cut-filtterit valittavissa; 30Hz ja 70Hz matalaohmisissa malleissa sekä 50Hz ja 75Hz T-malleissa. Class H ulostulopiirit (ISA750 & 800T). LED-indikointi etupaneelissa: power, signal ja clip. Balansoidut XLR- Euroblock-tulot sekä lähdöt suojatuilla naparuuveilla. Automaattisesti säätyvä puhallinjäähdytys, ilmanpoisto etupuolelta. Voidaan käyttää stereona, rinnan- tai siltakytkettynä. DC-, infrasonic-, lämpö- ja oikosulkusuojaus. T-malleissa 25V, 70V, 100V linjalähdöt joita voidaan käyttää yhtaikaa matalaohmisten lähtöjen kanssa.

 • Mitat: 483 x 133 x 400 mm, 3U.
 • Painot: 19.1 kg (280 & 450), 24 kg (750), 20 kg (300T & 500T), 24.9 kg (800T).

CX-sarja on suunniteltu täyttämään kaikkien ammattimaisten asennusten tarpeet. Laaja valikoima sisältää mm. kolme 4-kanavaista- ja neljä 70V-mallia. QSC PowerWave™ -virtalähde. Integroitu suojakansi suojaa etupaneelin säätöjä asiattomalta käytöltä. Porrastettu sisääntuloherkkyyden säätö yhden dB:n tarkkuudella. Active Inrush Limiting käynnistäessä. HD15 dataportti QSControl- tietokoneohjausta tai signaaliprosessointia varten. Valittavissa oleva high pass -filtteri (33Hz och 75Hz ei V-malleissa, 50Hz tai 74Hz V-malleissa). Tasavirtasuojaus, värähtelysuojaus, ylikuumenemis-, sekä oikosulkusuojaus. 2-nopeuksinen jäähdytyspuhallin, ilmanpoisto etupaneelissa. LED-valot edessä signaali-, clip-, protect- ja silta-/rinnakkaiskytkennän tarkkailuun. Balansoidut XLR- ja irroitettavat Euroblock -tulot. Kaiutinlähdöt naparuuveilla. Mitat: 483 x 89 x 356 mm, 2U Paino: 9,5 kg.

CXD-sarja käsittää kolme tehokasta ja kevyttä 4-kanavaista päätevahvistinta erityisesti kiinteästi asennettaviin äänijärjestelmiin.

Sisäisen DSP:n ansiosta vahvistin on mahdollista konfiguroida ja jakaa usealla eri tavalla ohjaamaan useita eri tyyppisiä kaiutinjärjestelmiä mukaanlukien 70v ja 100v -järjestelmät ilman linjamuuntajia.

CXD-sarja perustuu QSC´n neljännen sukupolven Class-D vahvistintekniikkaan yhdistettynä uuteen ulostulon hallintaan. Tämä yhdessä mosfet-yksiköiden kanssa tuottaa korkean syöttöjännitteen, joten siltakytkentä ei ole enää tarpeen mikä merkitsee korkeaa äänenlaatua.

Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST) mahdollistaa päätetehon jakelun eri yhdistelminä yhden, kahden, kolmen tai neljän ulostulon kesken kaiutinjärjestelmästä riippuen.

Integroitu edistyksellinen DSP-prosessori seuraa vahvistimen toimintaa ja käyttäytymistä sekä ohjaa dynamikkaa tarkemmin ja tehokkaammin kuin normaalisti on mahdollista erillisillä vahvistimilla.

Sisäinen DSP tarjoaa neljä kanavaa, kussakin jakosuodin, parametrinen EQ, Limiter ja delay-toiminnot, joita kaikkia voidaan hallitaa suurella selkeällä TFT-värinäytöllä.

 • 70V ja 100V "Direct Drive" CXD4.3- ja CXD4.5-malleissa
 • GPIO kauko-ohjattavuus
 • 3-napaiset Euro (Phoenix) -tuloliittimet
 • 2-napaiset Euro (Phoenix) -lähtöliittimet

CXD-Q- Series edustaa vallankumousta vahvistintekniikassa ja integroituu osaksi Q-Sys järjestelmää tarjoten tehokkaan ja monipuolisen 4-kanavaisen päätevahvistimen kevyessä ja kompaktissa muodossa. Sisäisen DSP:n ansiosta vahvistin on mahdollista konfiguroida ja jakaa usealla eri tavalla ohjaamaan useita eri tyyppisiä kaiutinjärjestelmiä mukaanlukien 70v ja 100v -järjestelmät ilman linjamuuntajia.

CXD-sarja perustuu QSC´n neljännen sukupolven Class-D vahvistintekniikkaan yhdistettynä uuteen ulostulon hallintaan. Tämä yhdessä mosfet-yksiköiden kanssa tuottaa korkean syöttöjännitteen, joten siltakytkentä ei ole enää tarpeen mikä merkitsee korkeaa äänenlaatua. Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST) mahdollistaa päätetehon jakelun eri yhdistelminä yhden, kahden, kolmen tai neljän ulostulon kesken kaiutinjärjestelmästä riippuen.

4 kanavaa mic/line tuloilla, 4 kanavainen päätevahvistin, korkeus 2U. 8 kpl kaksisuuntaisia GPIO-liitintä, jotka toimivat analogisina ja digitaalisina liitäntöinä Q-Sys järjestelmään.

CXD-Q vahvistimia voidaan käyttää vain QSC Q-SYS -järjestelmässä.

Tuote on siirretty ostoskoriin