Hardcase

234 tuotetta

Kaikki tuotemerkit

Treenikämpältä keikkabussiin, keikkabussista kylmälle, kolkolle lastauslaiturille, laiturilta kapeita kosteita käytäviä pitkin lavalle, ja sitten - keikan jälkeen - pura kaikki kasaan, jätä odottamaan yön yli, lastaa aamulla taas autoon ja aja kotiin. Mitä kaikkea keikkakalustosi joutuukaan kestämään? Naarmuja, kolhuja, kaatuvia pulloja, efektipedaalinsa kalliiden mikkien päälle heitteleviä kitaristeja - ihan mitä tahansa.

Onneksi on olemassa tapa välttää vahinkoja, jotka voivat aiheuttaa tekniikan pettämisen: Hardcase tekee ABS-materiaalista kuljetuskoteloita kaiken tyyppisille musiikkilaitteille. Jokainen kotelo valetaan yhtenä kappaleena - ei repeäviä saumoja, ei irtoavia niittejä. Sama koskee kansia - ne pitävät vaikka joudut hyppimään niiden päällä.

Kaikki Hardcase-mallit on suunniteltu pinottavaksi toistensa päälle. Ne ovat vedenpitäviä, kantokahvat ja kiinnitysremmit ovat kestävää nylon-kudosta, ja lukot ovat "Quick Lock"-tyyppiset. Useissa malleissa on vaahtokumiset sisäpehmusteet lisäsuojana. Ja viimeisenä mutta ei vähäisenä: Hardcase-kotelot eivat ole painavia, kuten vaneriset ja alumiiniset flightcase-kotelot, jotka usein painavat enemmän kuin sisällä oleva laite.

Tuoteperheet Hardcase

Kaikki tuotteet Hardcase