Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Electro Harmonix

Electro Harmonix perustettiin jo 1968 karismaattisen Mike Matthewsin toimesta ja hän on edelleen yhtiön kantava voima. Firma oli hetken paussilla 80-luvulla ja keskittyi efektilaitteiden sijasta vahvistinputkien tuotantoon ja sen lasketaan nykyisin olevan maailman suurin tämän typpisten putkien valmistaja. Tauosta ei tullut kovin pitkä, koska käytettyjen Electro Harmonix-pedaalien hinnat nousivat korkeuksiin ja kysynnän jatkuessa pedaalien valmistus käynnistyi uudelleen 90-luvun alussa.

Kaikkein varhaisimmat Eletro Harmonix-pedaalit 60-luvun lopulla olivat legendaariset Bigg Muff ja LPB-1 Linear Power Booster, jotka edelleen ovat tuotannossa vain pienin muutoksin. Nykyisin Electro Harmonixin laaja efektivalikoima sopii kaiken kokoisille lompakoille ja soundi-ihanteille pienistä Nano-pedaaleista todella monimuotoisiin POG & HOG-pedaaleihin. Mallista riippuumatta voit olla varma, että oma soundisi ja luovuutesi saa uutta virtaa!

Sovtekin tuotantolaitos sijaitsee Saratovissa, Venäjällä ja se on yksi vanhimmista korkealaatuisten vahvistinputkien valmistajista. Heidän putkensa tunnetaan luotettavuudestaan ja hyvistä ”noice performance”-ominaisuuksistaan ja siksi kaikki vahvistinvalmistajat ovat käyttäneet niitä 90-luvulta alkaen.

Niin pieniä ettei niitä juuri huomaa, mutta takaamme, että ne kyllä kuuluvat! Jos pedaalilaudalla on aina liian ahdasta, nyt ongelmaan on ratkaisu: Uusi Nano-tuoteperhe. Klassiset EH efektit puristettuina pienempiin kuoriin, joissa soundi on onneksi yhtä suuri kuin ennenkin.

Next Step-sarjan pedaalit ovat todiste Electro Harmonixin valtavasta kekseliäisyydestä ja idearikkaudesta. Pedaaleissa ei ole lainkaan potentiometrejä tai muita kuluvia säätimiä, vaan ne toimivat älykkäällä tunnistintekiikalla.

XO-nimen oikean merkityksen tietää vain Mike Matthews, mutta valistunut arvaus voisi olla ”extra ordinary”. Electro Harmonixin jokunen vuosi sitten julkaisema Nano-sarja oli ensi askel pois suurista peltipurkeista kohti kompaktimpia pedaaleja ja vähempiä säätimiä. XO-sarja jatkaa tätä suuntausta tarjoten päivitetyt versiot vanhoista peltipedaaleista moderneissa teräskoteloissa, jotka vievät vähemmän tilaa pedaalilaudassa. Täältä löytyvät kaikki delaypedaalit, ringmodulattorit ja muut tyypilliset Electro Harmonix-twistit!

EH Classics on kokoelma Electro Harmonixin perinteisimpiä pedaaleita 70-luvulta alkaen. Nämä pedaalit rakenetaan samoihin tuttuihin suuriin peltikoteloihin kuin 40 vuotta sitten. Jos olet kaivannut vanhan Big Muffin säröä tai Small Clonen lämmintä chorusta, voit lopettaa etsimisen nyt!

Tuote on siirretty ostoskoriin