Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

B.C. Rich

Harvat nimet on totuttu yhdistämään hardrockiin ja metalliin samalla tavoin kuin Bernardo "Bernie" Chavez Rico, B.C. Richin perustaja. B.C. Rich on luonut lukuisia klassikoiksi muodostuneita malleja, kuten Eagle, Mockingbird, Bichja Warlock. Nämä instrumentit ovat tulleet tunnetuiksi lukemattomien raskaan sarjan artistien käsissä. Rankan musiikin soittajalle B.C. Rich on itsestään selvä valinta.

Kerry King - Slayer-yhtyeen kitaristi ja biisintekijä on oman genrensä ikoni, joka ei tingi persoonallisuudesta tai asenteesta. Näiden metodien perusteella on lanseerattu Kerryn oma B.C Rich-mallisto. Mallien kuviointi saa alkunsa Kerryn tatuoinneista.

Mockingbird on kautta aikain ollut yksi kitaramaailman kulmakivistä. Tämä kirves on nähty sekä pienillä, että isoilla lavoilla.

B.C. Rich on tullut kuuluisaksi täysin omasta muotoilustaan. The Bich lanseerattiin 70-80-lukujen taitteessa ja on siitä lähtien ollut yksi B.C. Richin suosituimmista malleista.

Eagle on yksi vanhimmista B.C Rich-malleista ja on säilyttänyt klassikkoaseman laajassa B.C Rich-arsenaalissa.

Warlockin muotoilu huokuu heavya ja metallia. Olisiko tässä se kaikkein heavyin bassotappara?

Peto lemmikin vaatteissa. ASM:ssä yhdistyy teho, voima ja asenne, kuten muissakin B.C Rich-malleissa.

Drago Ghost Flame on yksinkertaisesti kuolematon. Kuten tunnettua, B.C. Rich tunnetaan omaperäisestä muotoilustaan, mutta tämä taideteos vie tuon faktan täysin uudelle tasolle.

Chuck Schuldiner käytti monia eri B.C. Rich-malleja ennen kuin sai Stealthin käsiinsä. Tästä tuli hänen vakiomallinsa välittömästi. Chuck oli kantava voima Death-yhtyeessä, joka tunnetaan Death Metallin kantabändinä. R.I.P Chuck!

B.C. Rich astuu nyt esiin uusilla versioilla kaikkein suosituimmista malleista, eli Warlock ja Mockingbird. Nämä PX-mallit on varustettu Duncan-design-mikrofoneilla ja jäätävällä asenteella.

Tuote on siirretty ostoskoriin