Tuotenumero 4830021

SoundSwitch Control One

Valokontrolleri - Yhteensopiva Engine DJ:n, Serato DJ:n ja Virtual DJ:n kanssa.

€289,00/kpl

SoundSwitch Control One – Valojen ohjaamisen helppoutta DJ:lle

Kuten DJ kontrollereiden hot cue padit, Control Onessa on padit, joiden avulla voi käynnistää esimerkiksi automatisoituja valotilanteita, värimaailmoja, valosuuntauksia, stroboja ja muita valoefektejä. Yhteensopivuus DJ alustojen Engine DJ, Serato DJ ja Virtual DJ tekee Control Onen implementoinnin DJ settiin helpoksi.

Helppokäyttöinen, hyvin reagoiva ja mukautettava
Control Onella voi ohjata kaikkia SoundSwitcin parametrejä. Tämä tarkoittaa vaivatonta värien muuttoa ja valojen suuntaamista, automaatisoitujen valotilojen (autoloops) ohjaamista, valoambienssien määrittelyä ja strobon hallintaa esityksen aikana.

Kaksi USB + DMX kokonaisuutta
Control Onessa on kaksi USB porttia saumattomaan DJ:n vaihtoon ja kaksi DMX ulostuloa ja yhteensä 1024 kanavaa lukemattomiin valotilanteisiin. Lisäksi DMX sisääntulot ja sisäinen talletustila mahdollistavat kätevän integration klubien, baarien ja muiden keikkapaikkojen valojärjestelmiin.
AutoScriptaus, Patchaus & Venue Setup
Käytettävissä on SoundSwitch Desktop softa biisien AutoScriptaamiseen, valopatchien, Autolooppien, staattisten valotilanteiden ynnä muun luomiseen, jotka on helppo tallentaa SoundSwitch projektitiedostoiksi käytettäväksi Engine Lightningin kanssa.

Standalone ääni- ja valo-ohjaus
Mikäli esiintyminen ilman tietokonetta on mieluisinta, Control One on plug and play yhteensopiva Engine DJ:tä käyttävien laitteiden kanssa, joissa on Engine DJ v2.0 tai uudempi versio. Ei tarvitse kuin liitttää Control One Engine DJ laitteen USB porttiin ja niin musiikki kuin valotkin ovat täysin ohjattavissa standalone tilassa ilman tietokonetta.