Tuotenumero 1312220

sE Electronics 2200

Palkittu sE Electronicsin laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni kardioidisuuntakuviolla on äänittäjän perustyökalu.

€259,00/kpl

sE Electronics SE2200

Monien maailmaluokan artistien kuten Amy Winehousen kuolemattomat lauluraidat tuovat ajatuksiin klassiset studiomikrofonit, vaikka ne on tallennettu aivan tavallisen muusikon ulottuvilla olevilla välineillä. Edeltäjiensä mainetta kunnioittaen, sE on noudattanut uskollisesti alkuperäisten kapselien suunnittelua, niihin yhteensovitettuja muuntajia ja A-luokan vahvistinpiirejä ja kehittänyt kondensaattorimikrofoneja, joita äänittäjät rakastavat sukupolvesta toiseen.

Huippuluokan komponentit ja lyhyeksi optimoidut signaalireitit saavat aikaan paremmat kohinaominaisuudet, sekä tarkan ja selkeän soundin. Uudet vaimentimet ja suotimet lisäävät monikäyttöisyyttä, lisänä muotoilu ja viimeistely, jotka on päivitetty sE:n uusimmilla valmistustekniikoilla.

Vaikka sE2200 onkin yhden suuntakuvion kondensaattorimikrofoni, siinä on yhden sijasta kaksi kullattua kalvoa parhaan mahdollisen akustisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Kuten mailman parhaat soittimet, jokainen kapseli on valmistettu käsityönä ja viritetty sE:n omassa Shanghain tehtaassa – ja toisin kuin missään muussa elektreetti- tai kondensaattorimikrofonissa, sE2200:ssa on ulkoisesti polarisoitu kondensaattorikapseli, jonka ansiosta sen ominaisuudet ovat joka suhteessa huippuluokkaa.

Tarkoin valikoidut laatukomponentit tuottavat luonnollisen huippuluokan äänenlaadun kaikista lähteistä. sE2200:n suunnittelussa on vältetty integroituja piirejä, millä on saatu aikaan laatua – ei metritavaraa. Alhainen kohinataso, tasainen luotettava suorituskyky ja suuri herkkyys on huippuluokan tiukkojen toleranssien mukaan valittujen pinta-asenteisten sähkökomponenttien ansiota.

-10 dB ja -20 dB vaimennuskytkimet laajentavat dynamiikka-aluetta ja mahdollistavat myös poikkeuksellisen kovaäänisten äänilähteiden lähimikityksen. Tästä esimerkkeinä äänekäs kitaravahvistin, fortissimo puhallinsektio tai kovajalkaisen polkijan bassorumpu äänitystilanteessa. Valinnainen 80Hz tai 160Hz bassoleikkuri helpottaa matalataajuisen huminan, polkuäänien töminän tai lähimikityksessä korostuvien bassotaajuuksien kompensoinnin. Halvasti toteutetuista mikrofoneista poiketen sE2200:n täysmetallinen runko tarjoaa tehokkaan sähköisten häiriöiden ja kohinan eliminoinnin ja laadukas pintakäsittely pitää mikrofonin toimintakunnossa vuosien ajan.

 

Tekniset tiedot:

Kapseli: Käsintehty 1” kondensaattori
Suuntakuvio: Kardioidi
Taajuusvaste: 20Hz-20kHz
Elektronin impedanssi: <50 Ohms
Max SPL: 125/135/145dB (0/10/20 dB pad) (0.5% THD @ 1kHz)
Dynamiikka-alue: 117/127/137dB (0/10/20dB attentuation pad)
Bassoleikkuri: 80/160Hz, 6dB/Oct, switchable
Vaimennuskytkin: -10/-20dB, switchable
Telinepidike: sE Isolation pack (pop-filtterillä)
Paino: 611g

 

sE Electronics

Vuonna 2000 perustettu sE Electronics on nopeasti kasvanut kansainvälisesti arvostetuksi valmistajaksi. Tuotemerkin takaa löytyy joukku innokkaita, luovia ja asialleen täysin omistautuneita ihmisiä ympäri maailman, neljässä kaupungissa kolmella mantereella.