Tuotenumero 4847305

Denon DJ Prime 4+

Ensiluokkainen neljän dekin standalone DJ kontrolleri WiFi suoratoistotoiminnolla.

€2198,00/kpl

TODISTETUSTI SUORITUSKYKYINEN ENTISTÄ SUORITUSKYKYISEMPÄNÄ
PRIME 4+:ssa on uusittu ulkoasu sekä koko liuta uusia ominaisuuksia PRIME 4:n kiitosta niittäneiden lisäksi. Maaliman tehokkain standalone DJ järjestelmä on entistä ehompi uuden ulkonäön, alan kattavimman streamauspalveluvalikoiman, uusien dynaamisten efektien, 10% suurempien jog wheelien sekä Engine DJ:n alati laajenevien ominaisuuksien, kuten alan ensimmäisen Stem separation teknologian johdosta (Stems beta alkaa kesällä 2023).

SUUNNITELTU AMMATTI-DJ:LLE
PRIME 4+ on ammatti-DJ:den ammatti-DJ:lle suunnittelema. Siinä on neljä dekkiä ja ammattitason toiminnallisuudet ensiluokkaista valmistuslaatua ylenkatsomatta. Kaksi mikrofonisisääntuloa mikseriosioneen takaavat ensiluokkaiset rahkeet vokalistien kanssa työskentelyyn. Soitettaessa tanssilattialle on samanaikaisesti mahdollista soittaa erillistä miksausta tai soittolistaa toiseen huoneeseen tai baarin puolelle Zone -ulostulon avulla. Tämä on omiaan nostamaan ammatti DJ:n arvoa ja työskentelymahdollisuuksia.

VAIVATON BIISITOIVEIDEN TOTEUTTAMINEN
PRIME 4+:n kanssa voi huoletta lähteä keikalle tietäen pystyvänsä toteuttamaan juhlakansan biisitoiveet sataprosenttisesti. Siinä on markkinoiden kattavin tuki eri streamausalustoille mukaanlukien Amazon Music Unlimited – PRIME 4+ tarjoaa pääsyn yli sataan miljoonaan kappaleeseen läpi koko genrejen spektrin. Salamannopea sisäänrakennettu analysaattori puskuroi kappaleet sisäiseen muistiin pätkimättömän toiston varmistamiseksi kaikilla Wi-Fi yhteyksillä tai kännyköiden hotspoteilla.

KEHITTYNEEMPI DYNAAMINEN EFEKTIVALIKOIMA
PRIME 4+:ssa on yli 25 muokattavissa olevaa Main FX efektiä ja neljä dynaamista potentiometriohjattua Sweep FX efektiä luovaan miksaukseen. Mikserin kaksi erillistä Main FX osiota on varustettu OLED näytöin, nupein ja napein, joilla efektien käyttö on mitä näppärintä. Tämän lisäksi lisämaustetta soundiin voi taikoa käden käänteessä käyttämällä yhtä neljästä kanavakohtaisesta Sweep FX nupista, joiden efektit toimivat toisena efektikerroksena Main FX:ien kanssa. Tämän lisäksi Touch FX toiminto muuttaa kosketusnäytön X/Y kosketuskontrolleriksi, joka tekee live efektien tuunaamisen kirjaimellisesti totaaliseen näppituntumaan.

MARKKINOIDEN KATTAVIN VALOKONTROLLI
Hämmentävä DMX valo-ohjelmointi ja sen kömpelöt kontrollit ovat nyt menneisyyttä. PRIME 4+:n avulla on helppoa luoda ja toteuttaa immersiivinen ja vaikuttava valoshow mihin tahansa tapahtumaan tai keikalle. Sisäänrakennettu ja tehokas Engine Lighting mahdollistaa itselaaditun tai automaattisen valoshown toteuttamisen tallennetuille tai streamatuille biiseille. Lisäksi värien, kirkkauden, valojen syttymisen ja sammumisen, liikkuvien valojen asentojen, strobojen, pimennysten sekä jopa vesielementtien valaistuksen, hazereiden ja savukoneiden ohjaaminen onnistuvat vaivatta.

TASAISESTI UUSIN OMINAISUUKSIN PÄIVITTYVÄ JÄRJESTELMÄ
PRIME 4+ käyttää Engine DJ:tä, joka kehittyy tasaisesti ja jokaisen päivityksen yhteydessä mukaan saadaan uusia ominaisuuksia. Engine DJ on jo todistetusti tuonut täysin uusia ominaisuuksia DJ:den saataville ensimmäisenä, kuten Wi-Fi, oma sampleri, valo-ohjaus, Ableton Link vain muutamia mainitaksemme. Viimeisimmät päivitykset ovat tuoneet mukanaan uusia Touch FX -efektejä, Performance Pad näytön sekä Remote Engine Libraryn, joten Engine DJ on osoittautunut tehokkaimmaksi DJ alan käyttöjärjestelmäksi maailmanlaajuisesti. Päivittäminen Wi-Fin välityksellä on vaivatonta ja uuden päivityksen saapuessa laite ehdottaa välittömästi päivittämistä, jolloin käyttäjä pysyy taatusti ajan hermolla.

LAAJA LÄHDEVALIKOIMA
Musiikkikirjastoihin pääsee käsiksi niin neljän USB sisääntulon avulla, yhden SD-korttipaikan sekä 2.5” sisäänrakennetun SATA kovalevytelakan voimin. Liittäminen ulkoisiin soittimiin, levareihin ja muihin äänilähteisiin on vaivatonta kiitos neljän phono/line RCA sisääntulon. Näitä voi yhdistellä vapaasti DJ setin taltioimiseen. PRIME 4+ tukee myös USB näppäimistöjä biisien etsinnän helpottamiseksi ja pystyy toistamaan pakkaamattomia ääniformaatteja (FLAC, ALAC, WAV).

MAAILMAN ENSIMMÄINEN STANDALONE STEMS INTEGRAATIO
Alkuperäinen PRIME 4 teki luovasta ja tietokonevapaasta DJ työskentelystä todellisuutta. Nyt PRIME 4+ valjastaa ensi kertaa Stems:in luovan potentiaalin standalone DJ kontrollereiden maailmassa. Vain PRIME 4+:ssa on maailmanlaajuisesti ensi kertaa uusi Stems järjestelmä, jonka avulla voidaan biiseistä irrottaa vokaaliraita tai instrumentaali nappia painamalla. PRIME 4+:n moniydinprosessorin teho yhdistettynä Engine DJ -käyttöjärjestelmään mahdollistaa stemmojen irrottamisen ilman läppäriä (Stems beta starttaa kesällä 2023)

 

FEATURE LIST
• 4-Deck standalone DJ controller for computer-free DJ performances
• 10.1-inch HD multi-touch display
• Wi-Fi music streaming for access to millions of tracks from Amazon Music Unlimited, TIDAL, Beatsource, Beatport, Soundcloud GO+, Dropbox
• Embedded Sampler with 16 pad-triggered sample slots, volume control, and output routing
• First-ever standalone Stems functionality for real-time vocal and instrument isolation (beta 2023)
• Touch FX for interactive touchscreen audio manipulation
• 26 Main FX with OLED displays and parameter controls
• 4 dynamic, knob-controlled Sweep FX (combinable with Main FX)
• Embedded lighting control for automatic and customized DMX, Philips Hue, and Nanoleaf light shows
• (4) USB and (1) SD media inputs for music playback
• Engine Remote Desktop for wireless access to computer-based music library
• On-board song analysis for streaming tracks and saved media
• 16 performance pads with Hot Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll, Sampler, Slicer, and Slicer Loop modes
• Rugged metal chassis and steel knob stems for ultimate reliability
• Dedicated XLR Zone output with EQ and volume control for sending playlists and tracks to a separate room
• Built-in 2.5-inch SATA drive bay to store music on-board
• 6-inch metal jog wheel with expanded touch surface, assignable color, and center HD displays for album art
• (4) assignable input channels for Line/Phono external media sources
• (2) dedicated ¼” XLR combination inputs for microphones with level, EQ, Talkover, and Echo controls
• Internal audio recorder for capturing live performances
• Fully customizable crossfader with curve control knob, channel assignment switches, and Fader Start
• StagelinQ connection for Event/Pro DJ lighting and video control
• Plays uncompressed audio formats (FLAC, ALAC, WAV)
• Crisp 24-bit Denon DJ legacy audio
• USB keyboard support
• Computer Mode for use as a controller for Serato DJ Pro (hardware unlocks) and Virtual DJ (license required)