Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Wharfedale

Suunniteltu vastaamaan kaikkialla maailmassa jatkuvasti kasvavaan ammattiäänetoiston tarpeeseen. Wharfedalella on lähes 80 vuoden kokemus äänentoistolaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta ja on tänään modernin kaiutintekniikan huoppuosaaja. Laitevalikoimaan on tullut päätevahvistimia, miksereitä, taajuuskorjaimia kaiken tyyppisiin äänijärstelmiin.

Wharfedalen PMX-Sarja on kevyt mikseri jossa on sisäänrakennettu pääteaste. Tätä laitetta suunnitellessa on otettu huomioon toiminnallisuus ja tyylikkyys. Sisäänrakennetut efektit, master ekvalisaattori ja mikrofoni asteiden Phantom-jännite ovat vain osa laitteen ominaisuuksista.

Erittäin kevyt ja kompakti 2-tie kokoaluekaiutin, kotelo komposiittimateriaalia. Kaiutin on varustettu tehokkaalla kartioelementillä sekä kompressiodriverilla liitettynä Wave Guide -torveen, joka tarjoaa erinomaiset suuntaavuusominaisuudet. Diskanttielementille DTF™-ylikuormitussuoja LED-ilmaisimella. 24 dB/okt. jakosuodin. Titan-sarja soveltuu mm. tolppakaiuttimeksi, ripustusasennuksiin tai lattiamonitorikaiuttimeksi. Erinomainen keikkakaiutin keveytensä ja kompaktin kokonsa ansiosta. Kaiutin on myös roiskevedenkestävä ja varustettu 10 kpl M6 kiinnityspisteellä asennuskäyttöä varten.

Tässä PA-kaiutinsarjassa Wharfedalen suunnittelutiimi on ylittänyt itsensä; kompaktiin trapezoidikoteloon on saatu sovitettua 16.5" elementti tavanomaisen 15" tilalle, mikä tarkoittaa suurempaa äänenpainetta (jopa 17%), pienikokoisemmasta kaiuttimesta ja pienemmällä kustannuksella. Kaiuttimissa on 127mm puhkelat ja kompressiosdrivereiden neodyymi-rauta-boron-magneeteissa on ainutlaatuinen jäähdytysrivoitus, joten nämä kaiuttimet soivat vahvasti - todella vahvasti - pitkään ja luotettavasti. Jalusta-adapterin, ripustuskiinnikkeiden ja kääntyvän 90° x 60° suuntaakuvion ylä-äänitorven ansiosta tämä kaiutin sopii kaikenlaisiin käyttötarpeisiin

Kinetic-sarja ylittää odotukset budjettiluokan kaiuttimesta ja äänenlaadusta.

Kaikissa Kinetic-sarjan kaiuttimissa on Speakon/plugi yhdistelmäliittimet, kantokahvat ja erikoisvalmisteiset kaiutin elementit.

Kinetic-sarja on täydellinen valinta pienemmille orkestereille tai reissaaville DJ:lle jotka haluavat hyvää ääntä budjetin pettämättä.

EVP-NEO-sarja tarjoaa laajemman taajuusvasteen, niissä on uudistetut titaani kompressiodriverit, pyöreä torvi ja uudet neodyymi-elementit, joiden ansiosta kaiuttimet ovat entistä kevyempiä. NEO-sarjan kokoalue kaiuttimissa on kaksiosainen jalusta-adapteri joka mahdollistaa pystysuoran tai kaiuttimen 10 ° kallistuksen.

Kaikki EVP-NEO-sarjan kaiutinkotelot ovat trapetsoidimuotoisia ja ne on päällystetty kuitumatolla, varustettu tukevilla kahvoilla ja teräsetuverkolla. Kulmamonitoreissa ja EVP-215-NEO mallissa ei ole jalusta-adapteria. Ylä-ääniyksikön dispersio on 70x 70 °. Kaikissa malleissa on ProTech™-ylikuormitussuoja diskanttielementeille ja 2 kpl combo Speakon/jakkiliittimiä.

Tuote on siirretty ostoskoriin