Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

VOX

Vox ei oikeastaan tarvitse tarkempaa esittelyä. AC30-mallia alettiin valmistaa jo 1958 ja siitä on tullut ehkä maailman tunnetuin combovahvistin. The Beatles sai ensimmäiset AC30-vahvistimensa 1962 ja he käyttivät tätä mallia koko uransa ajan. Brian May on ollut uskollinen Voxille vuodesta 1972, U2:n The Edge ja Lenny Kravitz ovat vannoutuneita Vox-kitaristeja. Uudempia bändejä, joilla on Vox osana backlineaan on mm. Foo Figthers, joka luottaa konserttikiertueillaan AC Hand Wired-malleihin.

Upea muotoilu ja luonteenomainen putkisoundi ovat VOX Night Train sarjan perusta. Puhdas kanava soi säkenöivän täyteläisesti ja boost-toiminto aktivoituna murahtaa sopivasti särölle. Kanava 2:n monipuolinen overdrive taipuu mukavaan rock-riffittelyyn ja solotteluun. Kaikki tämä tarjotaan kompaktissa ja helposti kuljetettavassa paketissa. Vahvistimiss on myös kaunissointinen jousikaiku sekä effektisimukka ulkoisia pedaaleja varten.

Vox Soundbox on mainio kannettava vahvistin instrumenteille, lauluun ja musiikin kuunteluun. Siinä on sisäisen efektiprosessorin lisäksi Korgin Acoustage(Virtual Surround Technology by Korg). Kytke kiinni kitara,mikrofoni ja ala rokata. AUX-liitännän kautta voit toistaa musiikkia, soittaa ja laulaa sen mukana artistin ominaisuudessa, koska ”Voice cancelling"-toiminnolla voit vaimentaa alkuperäisen lauluraidan. 11 eri vahvistinmallia ja 8 efektiä takaavat, että kaikki kuulostaa hyvältä ja sisäinen viritysmittari pitää huolen vireisyydestä. Kaikki tämä paristojen voimin 7 tunnin ajan.

RhythmVOX yhdistää mainion vahvistitekniikan VOX amPlug-sarjasta inspiroivan rytmiprosessorin kanssa. Valittavissa on 66 eri rytmikuviota sekä AUX-liitäntä ulkoiselle musiikkisoittimelle. RhytmVOX on erinomainen treenikumppani sekä basisteille että kitaristeille.

VOX MINI -vahvistimet sisältävät valtavan määrän ominaisuuksia kompaktitssa ja kätevässä paketissa liikkuvalle kitaristille. Klassista VOX-muotoilua noudattava VOX MINI on mainio kumppani kotitreeneihin, mökkimatkoille, backstagelle - missä tahansa tarvitaan kunnon kitarasoundia. Tarjolla on 3- ja 5-wattiset vaihtoehdot, joissa on suuri valikoima erilaisia mallinnettuja kitarasoundeja ja mainioita efektejä!

The VOX Headphone Series – Soita milloin vain ja missä vain kätevillä VOX-kuulokevahvistimilla.

Heti tunnistettava lämmin brittisoundi ja ikoninen ulkonäkö ovät läsnä VOXin kätevissä 10-wattisissa Pathfinder-vahvistimissa kitaralle ja bassolle.

VOX:in uudessa vahvistimessa yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet: Puolijohdetekniikka ja suosittu Vox Valve Reactor-putkipiiri. VR-sarja tarjoaa kaksi kanavaa, normaalin ja yliohjatun, joissa molemmissa on kaksi variaatiota. Kun tähän lisätään 15 tai 30W 12" Celestion custom-kaiutin, kaiku sekä kaikki tarvittavat säätimet käsissäsi on mainio vahvistin erittäin houkuttelevassa hintaluokassa.

Vox Hand-Wired on käsintehty putkivahvistinsarja, jossa käytetään parhaimpia mahdollisia perinteisiä komponentteja. Nerokkaasti suunniteltu rakenne ja huolellinen kytkentätyö ovat ilo silmälle ja korvalle tuottaen todella sävykkään ja musikaalisen soinnin.

Klassinen Vox-soundi on kiehtonut ja innostanut kitaristeja jo yli 50 vuotta, mutta Vox ei ole jäänyt menneisyyden vangiksi. Hand-Wired sarjassa on uusia fiksuja ratkaisuja, jolla soittaja pystyy muovaamaan soundiaan todella monipuolisesti. Tuloksena uskomattoman dynaaminen ja upeasti soiva vahvistin kaikkiin musiikkityyleihin.

  • Perinteinen Voxin 2-kanavainen etuaste – Normal ja Top-boost.
  • HOT/COOL kytkin Top Boost-kanavassa nostaa Gain-tasoa
  • Master Volume/BYPASS ohittaa Master Volume-toiminnon
  • OP-switch puolittaa pääteasteen tehon.

VX-sarjan vahvistimet perustuvat viimeisimpään VET (Virtual Element Technology)-mallinnustekniikkaan, joka tuottaa vaikuuttavan autenttiset ja luonnolliset sointiominaisuudet. 11 vahvistinmallin joukossa on valikoima klassikoita ja moderneja hi-gain vahvistimia, joiden lisäksi on käytettävissa neljä eri modulaatioefektiä sekä neljä erilaista delay- ja reverb-efektiä. FET-pohjainen analoginen pääteaste yhdessä ainutlaatuisen bassorefleksikotelon kanssa saavat aikaan todella hämmästyttävän soittoelämyksen!

Tuote on siirretty ostoskoriin