Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Stanton

1950-luku oli täynnä mullistuksia, ei pelkästään räjähdysmäiseen kasvuun lähteneessä musiikkiteollisuudessa. Uuden sukupolven artistit kärjessään Elvis Presley myivät valtavia määriä uutuuslevyjään, mikä aiheutti uusia teknisiä ja materiaalisia vaatimuksia. Vanhat savikiekot katosivat ja tilalle tulivat vinyyliset single- ja LP-levyt. Vinyylilevyt olivat kevyempiä, kestävämpiä ja ne soivat edeltäjiään paremmin. Ja niitä voitiin käyttää myös stereotallenteisiin. Stanton Magneti

s, joka oli tehnyt neuloja ja äänirasioita jo 1940-luvulla oli monien tärkeiden teknisten aluevaltausten tekijä uudessa äänilevytekniikassa. 1954 esiteltiin ensimmäinen levyneula, jonka soittimen omistaja pystyi vaihtamaan helposti itse. Neljä vuotta myöhemmin esiteltiin maailman ensimmäinen stereoäänirasia, epäilemättä HiFi-alan keskeisin löytö. Stanton vakiin

ui jo varhain DJ-alalle ja on edelläkävijä miksereiden, vinyylisoittimien ja CD-soittimien alalla. Yhtiöllä on laaja kokemus perinteisen hienomekaniikan ja hypermodernin digitaalitekniikan yhteensovittamisessa. Erinomainen esimerkki tästä on Final Scratch, jolla on mahdollista soittaa tietokoneelle tallennetuja äänitiedostoja kahden levysoittimen ja discomikserin avulla. Monet Stantonin tuotteista ovat suoraa tulosta yhteistyöstä maailman tunnustetuimpien DJ:iden ja scratch-artistien, kuten mm DJ Scratch (kolminkertainen DMC World Champion), Armand van Halden ja Grammy-voittaja DJ Roger Sanchez. Stantonin toiminnan p

inopiste ovat edelleen DJ- ja HiFi-laitteet. Yhtiön osaaminen edistyksellisten kompaktiäänilaitteiden alalla on johtanut siihen, että se on viimeisen kahdenkymmenen vuoden kuluessa valmistanut erilaisia sähkökomponentteja myös kommunikaatiolalle ja lääketieteeseen.

Viime vuosina DJ-laitteistoihin on tulvinut erilaisia kontrollereita. Stantonin SC System on usean vuoden tuotekehityksen tulos, eikä se muuta pelkästään laptop-DJ:iden elämää – SC-System tulee ravistelemaan koko DJ-maailmaa.

Kevyet ja mukavat kuulokkeet tarjoavat laajan taajuustoiston kohtuullisessa hintaluokassa.
Luotettavat levysoittimet niin DJ´lle Serato-aikakoodivinyylien pyörittämiseen kuin vinyylilevyjen lämmintä sointia arvostavalle koti-hifistille. Useita eri malleja erilaisiin käyttötarpeisiin.
"No nonsense" vinyylisoittimet ovat kaikkien ammatti-DJ'den työkaluja. Nämä pyörittäjät on rakennettu panssarivaunun tavoin ja varustettu voimakkailla moottoreilla.
Tarvitsi sinun sitten puhdistaa, suojata, vaihtaa tai kustomoida, Stantonin DJ tarvikkeet auttavat siinä. Täältä löydät kaiken pölysuojista neulan puhdistustarpeisiin, levymattoihin ja StyleFlip skineihin sekä Stantonin laptop Uberstand, joka on läppäriä käyttävän DJ:n ehdoton työkalu.
Mainio DJ-soitin monenlaisten järjestelmien äänilähteeksi esim. ravintoloihin, baareihin, kuntosaleihin, radioasemille.
Räkkimikseri vaativaan klubi- ja DJ-keikkakäyttöön.
Tuote on siirretty ostoskoriin