Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Hartke

Hartke vakiintui jo vuosia sitten maailman ykkösbasisistien kaiutin- ja vahvistinmerkiksi. Ensimmäinen kaiutinkaappi, jonka perustaja Larry Hartke rakensi, oli tilaustyö bassolegenda Jaco Pastoriukselle vuonna 1984. Kaapissa oli kahdeksan 10" alumiinikartiolla varustetua kaiutinelementtiä. Tämä kaappimalli on yhä tarjolla Hartken 810XL-mallina.

Hartke bassokaappien erottuvin ominaisuus niin soundin kuin ulkonäönkin puolesta ovat juuri alumiinikartioiset kaiutinelementit. Diskanttitoistossa on ainutlaatuinen säihke ja bassotoisto on täyteläinen ja tarkka. Elementit ovat myös pitkäikäiset ja kestävät sekä kovaa äänenpainetta että mekaanista rasitusta.

Bassocombot mainiolla "kickback"-kotelolla.
Hartke HD-sarja tarjoaa basistille parhaimmat puolet molemmista maailmoista. Klassisen pahvikalvon lämmin ja täyteläinen sävy yhdistettynä alumiinikartion selkeään, napakkaan atakkiin. Miten tämä on mahdollista? Patentoidun Hydrive-hybridikaiuttimen kalvon ulompi reunus ja ripustus on perinteisesti paperia, joka tuottaa lämpimän alarekisterin ja kalvon sisäosan alumiinirakenne puolestaan tuottaa selkeän keskialueen ja tarkan diskantin. Voimakas, mutta ultrakevyt neodynium-magneetti tarjoaa 250 W tehonkeston ja painaa 40% vähemmän kuin vastaavat perinteiset kaiutinelementit.
Ammattilaisen valinta on XL-sarjan kaappi, joka on tarkoin mitoitettu ja kalibroitu ainutlaatuisille alumiinielementeille. Tuloksena äärettömän monipuolinen bassosoundi.

Hartke LH-vahvistimet on suunniteltu Hydrive-kaiuttimia ajatellen, mutta niiden teho ja äänenmuokkausmahdollisuudet ovat vähintäänkin riittävät kaikille markkinoilla oleville bassokaapeille. LH-sarjan kaksi tehokasta erillisvahvistinta on varustettu lämminsoundisella, eloisalla 12ax7-putkietuasteella.

2U räkkiasenettavassa vahvistimessa on tukeva metallirunko ja kunnon kantokahvat.

Hydrive-sarjan tuotteet on suunniteltu soittajalle, joka hakee perinteistä, tanakkaa bassotoistoa lisättynä kirkkailla, sekä hienostuneilla ylä-äänillä.

Hydrive-sarjassa käytetään uusia hybridelementtejä. Kaiutinkartion ulkokehä on paperia, joka tuottaa erinomaisen bassotoiston ja alumiininen sisäosa puolestaan tarjoaa mainion keskialue- ja diskanttitoiston.

Jämäkkä, mutta erittäin kevyt neodyymielementti on 40% kevyempi kuin muut vastaavat, samantehoiset kaiutinelementit.

Basistit ovat tottuneet odottamaan Hartke-tuotteelta tiettyjä ominaisuuksia: Luotettavuutta, laatua sekä ultranopeaa transienttitoistoa johon perustuu selkeä, rikas ja erotteleva soundi. Hartke-kielet tarjoavat nämä samat ominaisuudet halutuimpina paksuuksina 4- ja 5-kielisiin bassoihin.
Tuote on siirretty ostoskoriin