Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Etymotic

Etymotic Research yhtiön perusti v 1983 Mead Killion, Ph.D. Yhtiön toiminta perustuu ihmisen kuulon tutkimukseen ja kuuloaistin analysointiin, joiden pohjalta yhtiö valmistaa kuuntelu- ja musiikkielämyksiä parantavia suojalaitteita sekä yleisölle että äänialan ammattilaisille. Perusteellisen akustisen tutkimuksen tuloksena ensimmäiset Etymotic in-ear-kuulokkeet esiteltiin vuonna 1984. Ensimmäisiä versioita käytettiin diagnostisiin testeihin ja kuulotutkimuksiin (ER-1, 2, 3). Ensimmäisistä ääntä vaimentavista hifi tulppasuojaimista, ER4 (1991), tuli esikuva kaikille tulppasuojaimille kautta maailman. Ne ovat edelleen tuotannossa ja nykyisin tulpan kanavat tasapainotetaan 1dB tarkkuudella Etymoticin laboratoriossa USA:ssa. Etymticin tuotteita käyttävät tutkijat, kuuloklinikat, kuulovauriota potevat henkilöt, muusikot, ääniteknikot ja muut äänialan ammattilaiset. Yhtiö sijaitsee Elk Grove Villagessa, Illinoisissa ja yhtiön nimi Etymotic kuuluu kotikielellään "true to the ear".

Kompromissittomat ja korkealuokkaiset melulta eristävät tulppakuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun. Soveltuvat kaikkiin 3,5 mm stereoplugillla varustettuihin musiikkisoittimiin.

Alkuperäiset Etymotic kuulokkeet on suunniteltu ja kehitetty kuulon tutkimusta ja lääketieteellistä diagnostiikkaa varten. ER4 MicroPRO sarjan kuulokkeet olivat ensimmäiset kaupalliset kuulokkeet jotka käyttävät samaa tekniikkaa. Edelleenkin näitä pidetään vertailukuulokkeina (In-Ear) ympäri maailman. Kun yli 20 vuotta on kulunut, ovat nämä edelleen ensisijainen valinta äänihenkilöiden, audiofiilien ja muusikoiden keskuudessa.

  • Elementti: High-output 8mm neodymium moving coil.
  • Mukana useita sovittimia erikokoisille korville.
  • vaihdettava Accu Filter ™, mukana
  • 1.5m punottu kaapeli, jossa erittäin alhaiset mikrofoniset ominaisuudet 3,5 mm stereo jakki ja 1/4 "sovitin

MC-sarjan tulppakuulokkeissa on "moving coil"-elementti. Eytmoticin kehittämä edistyksellinen akustinen haaroitus jakaa äänienergian, tasoittaa huippuja ja kompensoi heikkoa diskanttia. Tämän ansiosta MC-sarja tarjoaa luokkansa parhaimmat suoritusarvot. Niisä on tiukka ja tarkka bassotoisto ja kristallinkirkas ylärekisterin erottelu kaikilla kuunteluvoimakkuksilla.

Tuote on siirretty ostoskoriin