Drawmer

27 tuotetta

Kaikki tuotemerkit

Drawmerin läpimurto tapahtui vuonna 1982. Silloin firma esitteli DS201:n, maailman ensimmäisen taajuusohjatun noise gaten. "Kiersin eri studioissa ympäri maailman ja tutkin miten ne käyttivät noise gatejaan" kertoo Ivor Drawmer, pääsuunnittelija ja yhtiön perustaja. "Minua hämmästytti, että äänittäjien piti käyttää valtavasti aikaa löytääkseen gateilleen parhaat mahdolliset asetukset. Tajusin pian, että tarvittiin parempi ratkaisu."

Niin syntyi helppokäyttöinen gate, jossa oli ali- ja ylipääsösuodin, tehokas envelope-säätö ja äärimmäisen nopea attack.

Ennen DS201:aa gate-laitteet olivat toimineet pääasiallisesti eräänlaisina "päälle/pois-laitteina", mutta DS201 muutti gate-toiminnon tehokkaaksi luovaksi työkaluksi, jota käytetään nykyään lähes kaikessa musiikkituotannossa. DS201 kuuluu kaikkien suurempien studioiden perusvarustukseen ja sen rakenne on pysynyt lähes muuttumattomana vuodesta 1982. "Se oli ääniprosessori, jolle käyttäjät löysivät heti valtavasti käyttötapoja. Se antoi äänittäjille mahdollisuuden tehdä käden käänteessä asioita, jotka aiemmin olivat todella vaikeasti toteutettavissa.", päättää Drawmer.

Tuoteperheet Drawmer

Kaikki tuotteet Drawmer