Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia

ARTURIA perustettiin Grenoblessa, Ranskassa 1999 ja on erikoistunut kehittämään ohjelmia ja laitteita ammattimuusikoille ja kaikille muille musiikintekijöille. Tämä ennakkoluuloton yhtiö integroi tuotteisiinsa viimeisintä tekniikkaa myös kehittäessään klassisista vintage-syntikoista uusia softainstrumentteja, joista Arturia eritysesti tunnetaan. Ei ole ihme, että tänä päivänä Arturian tuotteita käyttävät menestyneimmät musiikintekijät ja tuottajat kautta maailman.

 • Microbrute on Minibruten pikkuveli, tehokas pieni analogisyntetisaattori.

  €279,00 /kpl
  (€225,00 alv 0)
  Tuoteno: 2405411
 • Kontrolleri 32:lla velocityherkkällä ja aftertouchin tunnistavalla slimkeyllä ja sekvensserillä.

  €105,00 /kpl
  (€84,68 alv 0)
  Tuoteno: 2404321
 • Hintaluokkansa monipuolisin step sekvensseri ja kontrolleri MIDI- ja CV laitteille.

  €219,00 /kpl
  (€176,61 alv 0)
  Tuoteno: 2404311
Monet halutut vintagesyntetisaattorit ovat nykyään mahdottomia löytää tai erittäin kalliita siinäkin tapauksessa, että onnistut sellaisen jostain löytämään. Ratkaisu on TAE® "True Analog Emulation" - Arturian kehittämä teknologia, joka jäljittelee tarkasti analogisten syntetisaattoreiden sävyä, aallonmuotoja, virettä ja muita yksityiskohtia. Tämän lisäksi Analog Classicsissa on tarjolla koko liuta muita vintage keyboard instrumentteja.
Hyvä workflow tekee tietokonemusiikon arjesta siedettävämpää ja keyboardit ja muut kontrollerit ovat olennainen osa sujuvaa työskentelyä. Arturian tuotteet kattavat kontrollitarpeet niin studiossa, kotona, lavalla ja tien päällä. Tietokoneen lisäksi Arturian kontrollerit ovat omiaan ohjaamaan myös muita MIDI laitteita. Tämän kategorian alta löydät niin step sekvensserit analogisyntetisaattoreiden ja modulaarien ohjaamiseen ja siltaamiseen tietokoneen ja muiden MIDI laitteiden kanssa.
Drum Solutions on sekä osuva, että hieman harhaanjohtava nimi tälle kategorialle. Spark on toki yksi markkinoiden monipuolisimmista rumpukoneista, mutta kätkee sisälleen kokonaisen studion kaikkine soundeineen, efekteineen ja kontrollimahdollisuuksineen. Loputtoman hauska ja innovatiivinen tuote.
Arturia on viime vuosina noussut innovatiivisimpien syntetisaattorivalmistajien joukkoon. Tästä kategoriasta löydät muun muassa jo klassikkostatuksen saavuttaneet Minibruten ja Microbruten.
Audiokategoriasta löydät USB äänikortti Audiofusen.
Tuote on siirretty ostoskoriin