Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Walden

Walden-kitaroiden historia muistuttaa hieman kertomusta Davidista ja Goljatista, jossa pieni haastaja kohtaa suuren ja mahtavan kilpakumppanin. Walden Guitars on onnistunut haasteessaan Davidin tavoin. Kaikki alkoi kun nuorukainen nimeltään Jonathan Lee muutti USA:han opiskelemaan soitinrakennusta. Koulutusjakson päätyttyä Jonathan syventyi työhönsä ja saavutti pian mainetta kitaranrakentajana. Muutaman vuoden kuluttua hän päätti keskittää osaamisensa omaan soitinmerkkiinsä jolle hän antoi nimen Walden Guitars. Alussa tuotanto oli pienimuotoista, mutta alkoi pian laajentua ja saada huomiota kansainvälisillä messuilla alan valtamerkkien rinnalla. Tänään Walden Guitars vakiintunut kansainvälinen merkkituote, joka on osoittanut että todella hyviä laatusoittimia on mahdollista valmistaa myös kohtuullisiin hintaluokkiin.

Concorda nimellä on monta merkitystä. Yksi niistä on antiikin roomalainen vastine kreikkalaiselle Harmonia-jumalattarelle, joka oli rauhan ja harmonian valtiatar.

Suurin ero Concorda-sarjan ja muiden Walden mallien välillä on Concorda-kitaroiden polyesteri/polyuretaanilakkaus. Kyseinen lakka soveltuu erinomaisesti kitaroihin lujuutensa ansiosta. Sitä tarvitaan ainoastaan erittäin ohut kerros ja lakkaus vaikuttaa kitaran puiden luonnolliseen sointiin mahdollisimman vähän.

Kaikissa Walden Concorda malleissa on kokopuukansi ja ääniaukon koristelu on vaahteraa ja mahonkia. Huippumallissa CG2010 on täyspuinen kokopuukansi. Concorda on unelma soittaa ja kuunnella.

Kaikissa Walden western-kitaroissa on käsin tehty Dovetail-kaulaliitos, ristiin lovetuin X-rimoin tuettu kuusikansi, Indian Rosewood-talla, jossa porrastettu tallaluu, aidot helmiäismerkinnät oteludassa. Kaula Nato-mahonkia, Indian Rosewood-otelauta ja kevyesti "V"-muotoiltu kaulaprofiili.

Tuote on siirretty ostoskoriin