HT Venue MkIII

10 tuotetta

Näytä kaikki Blackstar

HTV-MKIII-Banner.jpg

Useita palkintoja voittanut putkivahvistinsarja nostaa taas rimaa!

Boutique-puhtaat soundit ja modernit overdrivet

HT Venue on tunnettu siitä, että se yhdistää luokkansa johtavat boutique-clean soundit ja modernit overdrive soundit samaan pakettiin ilman kompromisseja. Clean-kanava tarjoaa klassisten puhtaiden ja kanttisärösoundien kirjon. Overdrive-kanavat ovat kehittyneet valtavasti alkuperäisestä Series One -sarjasta.

Kaksi erillistä Voice-tilaa

HT Venue MK III:ssa jokainen Voice-kytkin tekee kattavia muutoksia sekä esivahvistimessa että päätevahvistimessa, jotta voidaan luoda aitoja referenssiääniä ilman kompromisseja ja vain yhdellä kytkimen painalluksella!

Uusi CabRig™ DSP kaiutinsimulaatio

CabRig™, luokkansa johtava DSP-kaiutinsimulaattorimme on vakiona, ja se tarjoaa satoja erilaisia kaappi-, mikrofoni- ja huoneasetuksia. Tallenna suosikkisi kolmeen esiasetukseen, jotta voit käyttää niitä helposti suoraan vahvistimesta. Kytke Bypass-tilaan hiljaista äänitys tai hiljaista Stage-tilaa varten. USB-C-portin avulla voit lähettää 4 kanavaa (puhdas/kuiva, esivahvistettu, stereoemuloitu ulostulo) DAW-laitteeseesi, mikä varmistaa helpoimman tavan tallentaa aito putkisoundi tallenteisiin.

Pro-tason toiminnot

Blackstarin patentoitu ISF (Infinite Shape Feature) -säädin on ääripäässä US-tyyppisen soundin ja toisessa UK-tyyppisen soundin ihmepotikka. Huomioitavaa on, että näiden kahden ääripään välissä on ääretön määrä vaihtoehtoisia sävyvaihtoehtoja, jotka eivät muuten olisi käytettävissä. MK III:ssa on myös täysin uusi kaiku. Vaihda ‘Dark’ huone ja ‘Light’ Plate-reverbin välillä ja syvämuokkaa muita parametreja ilmaisen Architect-ohjelmistomme avulla. Ihanteellinen nykyaikaisille muusikoille, MK III:ssa on kaikki tarvitsemasi liitännät, efektilenkki, USB-C-audio Pro-tallennusta varten ja XLR D.I. live-esityksiä varten.

Kaikki tuotteet HT Venue MkIII