Tuotenumero 8130009

SAKAE CAJ-100-BKFD Cajon

Uusi CAJ-100 cajon sarja. Saatavilla rajoitetussa mustissa ja sinisissä fade sävyissä.

€229,00/kpl

Sakae CAJ-100 cajon on suunniteltu ja rakennettu alusta alkaen soitettavaksi kaikilla neljällä seinäpaneelilla – edestä, sivuilta ja takaa. Perinteisiä cajoneita vahvempi runkorakenne mahdollistaa ohuemmasta vaneriviilusta rakennetut seinäpaneelit, minkä ansiosta soinnista tulee ennenkuulumattoman runsas, sävykäs ja ilmaisuvoimainen.

Kunkin seinämän ominaisuudet on hienoviritetty omaan rooliinsa käyttämällä eri paksuisia puuviiluja ja erilaisia viilukerroksia eri seinämissä. Resonanssijouset ovat perinteisiä virvelimattoja, jotka syttyvät herkästi, soivat kirkkaasti ja sammuvat nopeasti. Resonaattorin jännitys on säädettävissä seinäpaneelin ylä- ja alapäästä. Voit esimerkiksi kiristää matalampaa päätä ja höllentää yläpäätä, jolloin saat aikaan eri sävyjä eri kohtia soittamalla. Lisäksi etupaneelissa on karhea pinnoite, joka soveltuu erityisen hyvin vispiläsoittoon.

CAJ-100 seuraa herkästi soittajan käsien kosketusta ja toimii erinomaisen monimuotoisena ja dynaamisena akustisena lyömäsoittimena.

Ominaisuudet:

Etupaneeli laminoitua puuviilua, karhennettu pinta

Sivut ja tausta laminoitua puuviilua

Mitat: (L x S x K): 300 mm x 300 mm x 470 mm

Paino: CAJ-100: 4.8kg