Tuotenumero 8010340

KORG NTS-1 NuTekt Synth DIY KIT

Monipuolinen DIY syntetisaattori rakennussarja. Sisältää työkalun, ei edellytä kolvausta.

€95,00/kpl

Laatuaan ensimmäisenä DIY-henkisenä Nu:Tekt tuotteena Korg Nu:Tekt NTS-1 on monofoninen digitaalisyntetisaattori ja multiefekti erittäin kompaktissa paketissa. Sen tee-se-itse eetos näkyy myös siinä, että laite on helposti modattavissa ja customoitavissa.

NTS-1 on myös täysin yhteensopiva logue-sarjan SDK:n* kanssa, joten Prologuelle ja Minilogue XD:lle saatavilla olevia uusia oskillaattori- että efektialgoritmejä voi ladata sisään tai jopa koodata itse.

* Kolmansien osapuolien luomia plugineja käytettäessä tulee ottaa huomioon, että ne saattavat soida NTS-1:ssä eri tavalla Prologueen ja Minilogue XD:seen nähden polyfoniasyistä.

Monipuoliset mahdollisuudet 

Koostaan huolimatta Nu:Tekt NTS-1:ssä on Prologuen ja XD:n Multienginestä tuttu digitaalinen oskillaattori höystettynä arpeggiaattorilla sekä reverb-, modulaatio- ja delayefekteillä. 

Yhden monofonisen digitaalisen oskillaattorin, multimode filtterin, EG:n, kolmen LFO:n, kolmen stereoefektiprosessorin ja arpeggiaattorin voimin NTS-1 on tehokas, monipuolinen ja mielenkiintoinen syntetisaattori.

Perusoskillaattorilta taittuu saw/triangle/square ja VPM aaltomuodot, joiden lisäksi siihen voi ladata Korgin SDK oskillaattoreita.

Filtteri on monipuolinen - Low pass 2/4-pole, High pass 2/4-pole,  Band pass 2/4-pole sekä OPEN mode sekä kaikkiin resonanssisäätö.
 
Kolme erillistä efektiyksikköä lukuisine reverbeineen, modulaatioefekteineen ja delay mallinnuksineen.

Customointi
Hupi ei toki lopu siihen, kun NTS-1 on kasattu. Laitojen ruuvit ovat riittävän pitkät itsetehtyjen päätyjen asentamiseen. Vain luovuus ja toki kätten taidot ovat rajana.

NTS-1:ssä on lisäksi AUDIO IN, SYNC IN, SYNC OUT sekä MIDI IN liitännät, joten sitä voi helposti käyttää muiden laitteiden ja softan kanssa. Sitä voi ohjata ulkoisella MIDI signaalilla ja sekvenssereillä, käyttää efektiprosessorina vaikkapa mikserin AUXissa tai synkronoida muiden laitteiden kanssa.

NTS-1 voi myös ottaa virtansa USB micro-B liittimen kautta vaikkapa kännykän matka-akusta. Myös tietokoneliitäntä luonnollisesti onnistuu ja kännykkälatureista tutun töpseliadapterin avulla hönkää voi ottaa suoraan verkkovirrasta.

Ilmainen softabundle
NTS-1:n mukana Izotonen Ozone Elements, Skoove soitonharjoittelusofta, Reason Lite DAWi sekä valikoima softaa Korgilta ja muilta valmistajilta.

Specifications:

  • Keyboard: Ribbon keyboard
  • Sound generation: 1 Digital Oscillator, 1 Multimode filter, 1 EG, 3 LFO
  • Effects: MOD (CHORUS, ENSEMBLE, PHASER, FLANGER), DELAY, REVERB
  • Input/output jacks: Headphone jack (3.5mm stereo mini phone jack), AUDIO IN jack (3.5mm stereo mini-phone jack), SYNC IN jack (3.5 mm stereo mini-phone jack, 20V maximum input level), SYNC OUT jack (3.5 mm stereo mini-phone jack, 5V output level), MIDI IN connector (3.5 mm stereo mini-phone jack) connector, USB port (micro B type)
  • Power supply: USB bus power mode, Current consumption: 500 mA or less
  • Dimensions (W x D x H): 129 mm x 78 mm x 39 mm / 5.08” x 3.07” x 1.54”,
  • Weight: 124 g / 4.37 oz
  • Included items: USB cable, Owner’s manual, Screwdriver