Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Marshall

Miltä rockmaailma olisi näyttänyt ilman Marshall-vahvistimia? Täysin toisenlaiselta. Ja se olisi kuulostanut paljon tylsemmältä.

Yksi ensimmäisistä artisteista, jotka esiintyivät Marshall-seinämän edessä oli Jimi Hendrix. -Hendrixin rumpali Mitch Mitchell työskenteli lauantaiapulaisena musiikkiliikkeessäni kertoo James "Jim" Marshall, mies, joka loi Marshall-vahvistimet. -Mitch kertoi, että Jimi haluaisi tavata minut, koska hänen koko nimensä oli James Marshall Hendrix ja hänestä oli hienoa, että minun nimeni on myös James Marshall. Sitä paitsi hän oli kuullut muiden muusikoiden soittavan minun vahvistimillani.

Jim Marshall rakensi ensimmäisen 100-wattisen kitaravahvistimen yhdessä pääteknikkonsa Ken Branin kanssa 1960-luvun puolivälissä. Klassinen 4 x 12" kaiutinkaappi oli myös näiden herrojen suunnittelema. -Halusimme sovittaa neljä 12-tuuman kaiutinta mahdollisimman pieneen koteloon. Rakenteessa ei ollut varsinaisesti mitään "nerokasta", se oli pelkästään aikansa kätevin kaiutinratkaisu kiertuekäyttöön. Idea Marshall-stäkistä eli yhdestä vahvistimesta kytkettynä kahteen 4 x 12"-kaappiin tuli alkujaan The Who-kitaristi Pete Townshendilta. Alunperin hän halusi erityisen suuren kaapin tyyliin 8 x 12". Jim Marshall ymmärsi heti, että sellaisesta kaapista tulisi aivan liian painava ja kömpelö.

- Niinpä rakensimme sen sijaan kaksi erillistä kaappia, jotka pinottiin päällekkäin. Marshall-stäkki on siis tavallaan minun ja Pete Townshendin yhdessä suunnittelema.

Marshall valmistaa jälleen vanhoja klassikoita 1959, 1987, 2245, 1962 ja 2203. Kaikki reissue-mallit tehdään alkuperäisen esikuvan mukaan tämän päivän kitaristien vaatimuksiin Näillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: Ne ovat osa rockmusiikin historiaa.

JVM

Marshallin JVM-sarja on johtotähti vahvistintaivaalla. Neljä erillistä kanavaa, joissa erilliset gain-, treble-, middle-, bass- ja volumesäätimet. Tämä mahdollistaa esim. neljän eri voimakkuuden säätämisen portaittain puhtaasta säröön. Ohjelmoitavalla, 6-toimisella kytkimellä voit nopeasti vaihtaa eri kanavien välillä mm. mastervolumea, efektiasetuksia tai efektilenkin tilaa. JVM on varustettu myös MIDI-liitännällä, kahdella mastervolumella, reverbillä jokaisessa kanavassa, efektilenkilllä, sekä presence- ja resonance-säätimillä. 100W vahvistin, 5 kpl ECC83-etuasteputkea ja 4 kpl EL34-pääteputkea. Lyömätön!

Pienet paristokäyttöiset Micro Amp-vahvistimet ovat mainio lisä joka soittajan arsenaaliin. Spontaani soittosessio lähtee käyntiin kotona tai reissussa. Micro Amps - Make music on the move!

Designed to perfectly encompass the iconic styling of Marshalls legendary amplifiers, with a modern twist. MG Gold from Marshall provides the exceptional tonal quality and flexibility of the Marshall MG series in a visually stunning finish.

Fitted with Gold Piping, unmistakeable white Marshall Script Logo and brushed gold panel MG Gold is possibly the most stunning finish ever released in history of the MG range and with subtle tweaks such as gloss black screws on corners and updated handles MG Gold is the ultimate in Marshall good looks.

Tuote on siirretty ostoskoriin