Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

KRK

Tumma harmaanmusta pinta, pyöristetyt kulmat ja keltaiset kevlar-kaiutinelementit - KRK-monitorit tunnistaa helposti ulkonäöstään. Mutta ulkonäkö ei ole pääasia. Suunnittelun tavoite on saada esiin niin puhdas ja muuntumaton ääni kuin mahdollista. Monien monitorikaiuttimien sointi on keinotekoisesti muokattu antamaan leveämpi ja laajempi tilantuntu. Tämä saattaa kuitenkin johtaa kielteisiin sivuvaikutuksiin, koska miksaus tehdään manipuloidussa kaiutintoistossa. Musiikillinen lopputulos ei välttämättä kuulosta hyvältä muissa kaiuttimissa. KRK-monitoreilla tätä vaaraa ei ole. Koska niiden toisto on tinkimätön ja puhdas, miksaustulos kuulostaa luonnolliselta lähes missä tahansa kaiuttimissa.

KRK Systems V Series 4 lähistudiomonitorit on suunniteltu audiotuotanto-ohjelmistoille, joissa täsmällinen ja tarkka toisto on kriittisen tärkeää. Suunnitellessaan näitä uraauurtavia monitoreita KRK on kuullut satoja ammattituottajia ja miksaajia vastatakseen ammattilaisten tarpeisiin mahdollisimman tarkasti. Niin äänitys- ja lähetysstudiot kuin myös äänisuunnittelu- ja audiotuotantostudiot hyötyvät V Series 4:n valinnasta varmasti.

V-Series 4 sisältää 49 käyttäjän valittavissa olevaa EQ asetusta vastatakseen erilaisten huoneiden akustisiin tarpeisiin ja käyttäjän mieltymyksiin. KRK:n suunnittelutiimi on pieteetillä mallintanut ja analysoinut satoja monitoriasetelmia ja huoneakustisia vaihtoehtoja varmistaakseen, että KRK tarjoaa käytännöllisimmät työkalut kaikkiin tarpeisiin mahdollisimman vähällä säätämisellä.

Aktiiviset studiomonitorit, joiden suunnittelussa ei ole tingitty ulkonäössä eikä sisällössä. Tweeteri on alumiini/berylliumia (AlBeMET) ja tuottaa tarkan ja yksityiskohtaisen diskanttitoiston, joka tekee E8B:sta erityisen soveltuvan suuren tarkkuuden omaaviin digitaalisiin audiojärjestelmiin.

KRK subwoofereissa on pyöristetyt kulmat ja näin ulkoasu sopii yhteen RoKIt G-, V tai Expose-sarjan kanssa.Vahvistimessa on RCA-, XLR ja 1/4"- sisääntulot. Näppärä Footswitch bypass toiminto – voit jalkakytkimen avulla kytkeä subwooferin ja jakosuotimen päälle tai pois. Integroitu portaattomasti 50-130Hz välillä säädettävä alipäästösuodin tekee tästä subwooferista mainion ratkaisun niin pieniin kuin suuriinkin studioihin.

KNS-sarja eivät ole mitä tahansa kuulokkeita. "Tavallisten" kuulokkeiden toisto on useimmiten painotettu luomaan tietynlainen musiikkielämys. KNS-kuulokkeet on sitävastoin rakennettu toimimaan kuten studiomonitorit, joiden avulla voidaan luotettavasti kuunnella ja arvioida pienintä yksityiskohtaa myöten koko taajuuskaista. Ne tarjoavat luonnollisen ja rehellisen äänentoiston, korkean dynamiikan ja poikkeuksellisen matalan särön koko taajuuskaistalla vaativan ääniteknikon, muusikon, tuottajan jne käyttöön.

Käyttömukavuutta ajatellen KNS-kuulokkeiden runkomateriaali on lujaa mutta kevyttä, sanka on helposti säätyvä ja korvatyynyt mukautuvat miellyttvästi ja vaimentavat hyvin ulkoisia häiriöääniä. Pitkän käyttöiän saavuttamiseksi johto, pää- ja korvatyynyt ovat vaihdettavat. Keikkakäyttöä varten vakiovarusteena on KRK logolla varustettu suojapussi.

Tuote on siirretty ostoskoriin