Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

DS-DAC

DS-DAC-sarja käsittää kaksi tyylikästä DA-muunninta musiikin toistoon parhaalla mahdollisella laadulla tietokoneen USB-väylästä laitteen kuulokevahvistimien tai linjalähtöjen kautta. Täysin reaaliaikainen DSD-analogiamuunnos on DS-DAC-100 tarjoaman huipputasoisen äänenlaadun salaisuus. Äänitiedostot, kuten MP3, WAV sekä jopa CD-levyt voidaan muuntaa 5,6MHz DSD dataksi reaaliajassa, mitä tarkoittaa 128 kertaista sample-taajuutta tavalliseen CD:een nähden.

DS-DACin ydin on huippuluokan Cirrus Logic DA-muunnin ja siihen liitetty AudioGate3-ohjelmisto (High Definition Audio Player Software).

AudioGate3 tukee useita tiedostomuotoja, kuten MP3, AAC, 44.1/48 kHz WAV, korkearesoluutioiset 24 bitin formaatit (96/192 kHz) WAV ja FLAC sekä tietenkin 1-bit DSD 2,8 MHz ja 5.6 MHz.

Erona aiempiin Audiogate-versiohin, joissa käyttäjä on täytynyt muuttaa äänitiedostonsa DSD-muotoon on se, että Audiogate3 toimii nyt reaaliaikaisesti, minkä ansiosta äänikirjasto vie merkittävästi vähemmän tilaa tietokoneelta. Audiogate3:n avulla voit editoida äänitiedostosi sekä tuoda ja muuntaa musiikkikirjastosi useisiin eri formaatteihin ja myös polttaa korkearesoluutioisen SACD-materiaalin omille DVD-levyille toistettavaksi tavallisella SACD-soittimella.

Molemmat mallit saavat käyttöjänniteensä tietokoneen USB-portista.

DS-DAC-sarjassa on omat erityiset Audiogate3-ohjainrutiinit sekä Windowsille että OSX:lle.

DS-DAC-100 toimii myös tavallisena tietokoneen systeemiäänikorttina ilman Audiogate3:aa rajoitetulla 24-bit 192kHz resoluutiolla Spotify:lle, iTunesille jne.

Tuote on siirretty ostoskoriin