Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Digitech

Digitech on aina ollut tuomassa uusia, innostavia ratkaisuja muusikoille. He ovan kehittäneet mm. kuorolauluprosessoreiden tekniikan, jolla voidaan tuottaa laulustemmat solistin äänen rinnalle. Whammy pitch shifterit ja JamMan looperit ovat toinen esimerkki Digitechin uraauurtavasta tekniiksta, joka on muusikoiden käytössä kaikilla maailman konserttilavoilla. Oletpa etsimässä vaikuttavia ja huomiota herättäviä erikoissoundeja tai perinteistä kätevää efektipedaalia, joka integroituu helposti laitteisiisi ja soittotyyliisi, Digitech on merkki johon voit luottaa.

Hardwire on sarja huippulaatuisia pedaaleita. Nämä True Bypass-pedaalit ovat häiriöttömiä, eivätkä syö tärkeitä taajuuksia signaaliketjussa. Erikoista Hardwire-pedaaleissa on myös lisä-headroom, joka mahdollistaa pitkänkin efektiketjun. Tämän lisäksi Hardwire-pedaalit toimivat efektilenkissä paremmin kuin kilpailijansa.

Pedaalisarja joka soittajan kaikkiin tarpeisiin.
Multi-efektilaitteet kaikkiin tilanteisiin, suuriin ja pieniin.
Looperit omien soittotaustojen ja stemmaraitojen luomiseen. Tarjolla on oma JamMan-versio moniin eri tarpeisiin.
Erityisesti bassolle suunnitellut efektipedaalit säilyttävät botnen ja potkun.

GSP

Preamp/Multi-efekti itsenäiseen käyttöön tai keikkasetin osaksi.

Unohda tekniikka ja teoria - soita sen sijaan. Vocalist Live on maailman ensimmäinen harmoniaprosessori, joka luo automaattisesti stemmat kitaralla soitettujen sointujen perusteella. Vocalist Live Pro ja Vocalist Live 3D voivat muodostaa harmoniat lisäksi syntesoijan, keyboardin tai midi-ääntysohjelman ohjauksella. Vocalist Live-sarja perustuu ainutlaatuiseen musIQ-teknologiaan, joka analysoi kitaralla soitetun soinnun, määrittää sävellajin ja luo sen perusteella sopivat harmoniaäänet.

Esimerkki: Kun laulat a-sävelen laulun sävellajin ollessa g, tekee Vocalist Live ylästemmaksi pienen terssin (c), mutta jos soitat pohjalle A-duurisoinnun, vaihtaa Vocalist Live stemmaäänen suureksi terssiksi (cis). Kokeneen laulajan tavoin Vocalist Live "kuuntelee" kitaraa sävellajia ja skaalaa seuraten. Ei ohjelmointia - keskity laulamiseen ja anna Vocalist Live'n hoitaa stemmat.

Ainekset hyvälle kitarasoundille ovat tässä, Digitechin uudessa Element-pedaalissa. Digitech on maailman myydyimpien efektiprosessoreiden valmistaja ja uusi Element-sarja ottaa askeleen eteenpäin hyvien kitarasoundien tuottamisessa. Pedaalimallinnuksia on iso joukko ja Element-prosessori sisältää kaikki klassikot, kuten mm. Ibanez TS-9 Tube Screamer, DOD250 Preamp/Overdrive jne. Vahvistinmallinnuksista mainittakoon klassikot Fender Tweed & Black face, Marshall Plexi, Marshall JCM800, Vox AC30, sekä Mesa Boogie. Efektien määrääkään ei tarvitse hävetä: kompressori, modulaatioefektit, iso reverb, pieni reverb ja liuta delay-efektejä. Mukana on myös akustisen kitaran simulaatio ja Digitech Whammy. 200 muistipaikkaa ja 45 rumpukomppia.

Nyt basisti on valokeilassa: Efektprosessori joka on suunniteltu korostamaan bassosoundin identiteettiä ja luonnetta ilman matalien taajuuksien uhraamista.

Viisi säröpedaalia kattavat kaiken lämpimästä putki-overdrivesta äärimmäiseen metallisäröön. Kaikissa malleissa kaksi ulostuloa; toinen normaali kitaravahvistimia varten, toinen kaiutinsimuloitu esim. suoraan mikseriä tai kotistudioliitäntää varten. Pedaaleissa on LED-merkkivalo sekä säädöt Level, Low, High ja Gain.

Tuote on siirretty ostoskoriin