Siirry sisältöön

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Aguilar

Aguilar Amps on uusi merkki alalla, mutta vakiinnuttanut ennätysajassa itsensä bassomaailman asijantuntijoiden keskuudessa. Heidän New Yorkin konttorinsa johtoajatus on "jatkuva kehitys” ja juuri tämä intohimo on johtanut Aguilarin menstykseen. Suuri osa Aguilarin työntekijöistä on keikkamuusikoita, jotka tietävät että tämän päivän vahvistimien ja pedaalien täytyy kestää kovaa käyttöä, soundata hyvältä ja myös näyttää uskottavalta lavalla.

Useat tämän päivän arvostetuimmista ja työllistetyimmistä basisteista ovat valinneet työkalukseen Agularin: John Patitucci, Justin Meldal-Johnsen (N.I.N, Tori Amos, Black Eyed Peas, Dixie Chicks), Gary Willis, Freddie Washington, Vivi Rama, Anthony Wellington, Adam Nitti, Gerald Veasley, Paul Turner (Jamiroquai), Damian Erskine, Sharlee D’Angelo (Arch Enemy).

Markkinoilla ei ole toista bassovahvistinta, joka kykenee samanlaiseen teho/painosuhteeseen kuin Aguilar Tone Hammer. Tone Hammer on varustettu 3-alueisella ekvalisaattorilla, jossa myös siirtyvä keskialueen säätö. Uniikki AGS (adaptive gain shaping) etuastepiiri, jolla saat vaivattomasti klassisen Aguilar-soundin. Kaikki tämä mahtuu useimpiin Gig-bageihin.

Aidot gigbagit ja kotelot Aguilar-laitteisiin.

Olipa soundi-ihanteesi vintage tai moderni, Aguilarilla on Sinulle oikea mikki. Kaikissa Aguilar-mikeissä on mahtava kielten erottelu ja ne toistavat instrumenttisi koko sointirekisterin, matalimmasta bassosta aina ylimpiin harmonisiin. Mikit ovat mahtavan dynaamiset, olipa kyse popista, rockista, metallista tai jazzista. Kaikki mikkimallit toimivat hienosti niin aktiivisissa kuin passiivisissakin instrumenteissa.

Aguilar valmistaa myös erilaisia on board-etuvahvistimia kaiken tyyppisiin bassoihin: 2-band EQ, 3-band EQ, yksinkertaisilla tai päällekkäisillä potikoilla, coil split-kytkimillä jne... You name it! Kaikki helposti asennettavia ja nostavat vanhan bassosi uusiin korkeuksiin.

Ensimmäinen todellinen höyhensarjan kaappi, jonka kanssa ei tarvitse tinkiä soundista tai työn laadusta. SL Series tarjoaa klassisen Aguilar-soundin, joka lähteenä on custom-valmistettu Neodymium-elementti ja tarkoin räätälöity jakosuodin. Kaapin takapaneelissa on tweeterille tasonsäädin, jolla voit kätevästi virittää oman soundisi sävyn. Erinomainen kaiutinratkaisu myös kontrabasisteille.

GS-sarjan kaiutinkaapeissa on se klassisnen Aguilar-soundi joka muodostuu muhevasta bassorekisteristä ja selkeästä diskantista.

Aguilarin pedaalit ovat basisteille basistien suunnittelemia. Rakennettu kovaan keikkakäyttöön ja ladattu klassisella Aguilar-soundilla.

DB-kaapit tarjoavat Aguilarin tyypillisen tuhdin bassotoiston lisäksi selkeän keskialueen, joten basistina erotut aina äänimaisemasta. Kaappien runko on 13-kerroksista baltian koivuvaneria pinnoitettuna mustalla vinyylillä (tilauksesta myös muita värejä) kovien kiertueiden vaatimuksiin. DB-sarjan kaapeissa on erikoisvalmisteiset Eminence-driverit sekä Aguilarin omaa tuotantoa oleva diskanttitorvi.

Tuote on siirretty ostoskoriin